AFK kontroly

Vaše nápady a návrhy
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Mikee píše:zridka nezridka, dokud nevidim gm, nemam povinnost reagovat.
Myslim, ze tim chtel Mikee naznacit, ze kdyz te chce GM dostat, tak te dostane za kazdou cenu.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Mrs.Beanes píše:
Myslim, ze tim chtel Mikee naznacit, ze kdyz te chce GM dostat, tak te dostane za kazdou cenu.
s tim si dovolim nesouhlasit, gm si muze vymyslet sebezakernejsi zpusob kontroly, ale pokud afk nejsi a reagujes s primerenou prodlevou nebude mit duvod jailovat..
hemeneks more gadzo vazelina!
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mrs.Beanes píše:.. Samozrejme, aby si udelal postavu, tak ji makroval v praci na recepci. Prisla kontrola, ktere se nemohl venovat, nebot mel zakazniky za pultem a GMko takoveto veci nechape, bohuzel prestal hrat, drive nez si mohl postavu domakrovat.
Musíš to brát takhle. Imho GM ještě nezažili hráče, který by byl AFK svojí vinou. Vždycky za to někdo, nebo něco může. Akutní potřeba, nemoc, domácí zvíře, únava, rodiče, přítelkyně, živelná pohroma, práce, jáužnevímalebudetohomilion. GM takovéto věci nechápe právě jen z toho důvodu, že nemá prostředky zjistit, jestli mu hráč nelže - a, připustmě si, většina hráčů vždycky zkusí zalhat - notabene když bude mít šanci, že mu pak prohřešek odpustěj. A proto se to nedá řešit na základě toho, co si vymyslí/nevymyslí hráč, ale zadáním přesných pravidel, která prohřešek a jeho kontrolu vymezují tak, aby to bylo pro všechny spravedlivé a zároveň efektivní.
Nexios
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

tak to skus, ked ti hodia gate, nevlezies tam, a az budes v jaile co sa bude diat :pp mi potom napis :pp
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Dneska sem trenil v cechu.

Oticil jsem hlavu do prava na 10sec na telku a zpatky a mel jsem na sebe poizn stenu.

Duvod proc jako okamzite hazi poiz stenu a chce zavrit pulka dp do konce mesice mi odpovedel, ze jsem neodpovedel na jeho Ahoj, ktery bylo ve hre asi tak 3 vteriny.

Mozna bych to tak neprehanel.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Len pekne porozmyslajte komu ste robili a prudili ho :p a hned vam to vyskoci meno postav Redda :p
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Bidas píše:Dneska sem trenil v cechu.

Oticil jsem hlavu do prava na 10sec na telku a zpatky a mel jsem na sebe poizn stenu.

Duvod proc jako okamzite hazi poiz stenu a chce zavrit pulka dp do konce mesice mi odpovedel, ze jsem neodpovedel na jeho Ahoj, ktery bylo ve hre asi tak 3 vteriny.

nemakrujte :( a nebo makrujte taming ten se tezko chyta afka :( pokud ho nejedes v ohradce
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Bidas píše:Dneska sem trenil v cechu
Určitě Ti chtěli GM ublížit! "To je ten Bíďas, toho musíme zavřít." Kdopak to byl, Bíďo?
Já si spíš myslim, že si tu pletete pojmy s dojmy ;) Nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být hůř ;)
podpis
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Bidas píše:Dneska sem trenil v cechu.

Je uplne sumak, jestli hodi hned field a pak mas dost casu reagovat pri vyskytavani, nebo jestli na tebe nejakou dobu mluvi a kdyz nereagujes sejme te bleskem. Jedinymi meritky spravnosti afk kontroly je: 1) musi byt jasne, ze jde o afk kontrolu a 2) hrac musi mit cas reagovat.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Já bych to tu uzavřel.
AFK kontroly byly a budou. Kdo si nedokáže makro pohlídat, ať kupuje od lidí, co to svedou. Pokud kontroluju já, většinou proskáču všechny makrující hráče, na nikoho jsem si nezasedl. To, že kontroluju někoho 2x za den? Rozhodně není jediný.
Pokud má někdo potřebu, napište mi na icq a můžem to probrat dál.
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

no ja nebyl nikdy proti afk kontrolam.. naopak, cim casteji tim lepe (v rozumne mire samozrejme). ona takova prevence skoro kazdy den alespon jedna prijde je mnohem lepsi nez podobne necestne uskoky jak ty lidi nachytat. ono hodne lidi kteri spolehaj jen na hlasic, si netroufne to afk pustit, kdyz vi ze ty afk chodej (bohuzel casto uplnyne mesic a prohresku je ze bych to na prstech spocital, tzn afk muzu byt prakticky bez rizika).
Jen zkratka nesouhlasim se snahou nachytat tech lidi pri afk co nejvic. Jak jsem psal v prvnim postu, cilem by nemelo byt plne vezeni, ale donutit lidi si to hlidat.
a dal uz se na toto tema taky bavit nebudu.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Tak naposledy:
Vím, že je v jailu spousta lidí.
Z té spousty je 99% lidí zavřených poisnfieldem.
Ano, občas se gate použije. Nevím, jak si to představujete vy (ono z těch postů to vypadá, jak kdybych házel tu gate někam do jiného města), ale ty 2-3 políčka od postavy snad není taková dálka. Navíc psaní do hry. Vždy jsem vidět. A je i spousta času tou gate projít.
Kdo alespoň trošku sleduje hru, nemá problém.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Cilem neni nachytat co nejvic lidi, cilem je prekontrolovat, zda hrac skutecne sleduje hru. AFK kontroly se provadi ruznymi zpusoby z duvodu toho, aby se odbourala vyhoda hracu s automatickymi hlidaci (nebo dokonce odpovidaci).

Povinosti hrace je pri zapnutem makru sledovat hru. Hrac, ktery tak cini, nema pri zadnem zpusobu afk kontroly problem. Hrac ktery tak cini jen castecne, muze mit problem pri nekterem zpusobu kontroly. Je to ovsem jen jeho riziko.

:arrow: kontroly budou stejnymi zpusoby probihat i nadale.
Stiznosti na zpusob kontoly jsou opravnene jen ve drive zminenych pripadech:
tj. pokud nebylo zrejme ze jde o afk kontrolu, nebo pokud hrac nemel dostatek casu na reakci.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Anansi

Příspěvek od Anansi »

ze vam udelam novy verze certovych masinek? :p

a vubec, sousedova krava vzdycky byvala zelenejsi, nechtejte, abychom se na kontroly zase aktivne vrhli ja a sofi :p
Zamčeno