Kdo, kde, koho a v čem?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Sejra píše:Zodiaku myslim ze maš plnou hubu kecu a skutek utek :// tak zase zalez do nory . Je krasny že maš fantazii ale nemusiš nam to tady všem cpat .
Když si mě tak skvěle sprasil tak co kdybys navrhnul nějaké optimální řešení které by prospělo všem stranám nebo by to byli zase ty keci typu viz. některé page GM co jsem četl: Zabilo mě pk chci vratit equip, Pk mi zabilo lamu chci novou, Pk nás pojeli v dungu podělanej shard bo dalši nesmysli :D Prostě postni sem něco inteligentního a ne posty typu seš kreten jen brečíš..já se snažím něco vymyslet předsunout návrhy ty tu tlacháš nesmysli tečka
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Irenicus píše:Zodiaku , rekni nam koho z Kovarny jsi logoval :P
Bloda
Naposledy upravil(a) Zodiak dne 30.12.2008 00:21:13, celkem upraveno 1 x.
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Byotch píše:
Zodiak píše:mě přijde jako nesmysli tahat do dungu s 10 pk a pojet 3 lidi bo by počitali s tim že tam naskáče 10 orderáku ne-li 20:D nikdy jsi neběhal pvp třeba ve dvou lidech a nestalo se ti že jste třeba při cove pvp rozjeli 2 vs 6 a řekl sis kua to byl fight luxus sem spokojenej ukázali jsme skill.....to co říkáš ty=20 pk v dungu 15 order pár pvm blue=velká šhitka bo takhle se s pvp skončí nadobro..
Proste kdyz na to nemam tak tam nelezu. Pred Cove si litej 2vs6. Ale do dungu kde ma kazdy hrac vybavu 600k> tyhle paranaidni nazory fakt netahej.

Kdyz pudu dung v 5 lidech - 2,5m v ekvipu jako prd.
Nalitnu tam s 4ma PK - 625k na hlavu
Nalitnu tam s 15PK - 166k na hlavu

Stale dobry vydelek bych rekl. Bud budes mit mamon nehorazny ale riziko ze vas pojede frakce. Nebo hold vemes vic lidi ale i tak si prijdes na zajimavy vydelek. 166k vydelanych z Hytlu mi prijde jako bombastickej vydelek.
poslední pojezd co jsem byl nevím kdy byli BH v tk-bylo jich asi 5-6 všichni umřeli a odnesl jsem si valor kompler nějaký kadě a +5 scima-průměrnej equip dnešního modráka je +-za 200K=+15 komplet +9 zbran,prsk +10 komplet +20 roba=70K málokdo chodí v equipu za 2,5M
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Zodiak píše:
Sejra píše:Zodiaku myslim ze maš plnou hubu kecu a skutek utek :// tak zase zalez do nory . Je krasny že maš fantazii ale nemusiš nam to tady všem cpat .
Když si mě tak skvěle sprasil tak co kdybys navrhnul nějaké optimální řešení které by prospělo všem stranám nebo by to byli zase ty keci typu viz. některé page GM co jsem četl: Zabilo mě pk chci vratit equip, Pk mi zabilo lamu chci novou, Pk nás pojeli v dungu podělanej shard bo dalši nesmysli :D Prostě postni sem něco inteligentního a ne posty typu seš kreten jen brečíš..já se snažím něco vymyslet předsunout návrhy ty tu tlacháš nesmysli tečka
Seš kreten a jen brečiš nic se nesnažiš vymyslet jenom pěkně mlatiš pantem .
neexistující stranka
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Irenicus píše:Zodiaku , rekni nam koho z Kovarny jsi logoval :P
z kovarny jsem nelogoval snad nikoho pouze Blody Kinga určitej čas ještě za starý Kovaren
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Byotch píše:

Stale dobry vydelek bych rekl. Bud budes mit mamon nehorazny ale riziko ze vas pojede frakce. Nebo hold vemes vic lidi ale i tak si prijdes na zajimavy vydelek. 166k vydelanych z Hytlu mi prijde jako bombastickej vydelek.
Asi tak jak psal Anger představuješ si pojezd jako hurví/ýnek válku. Není to tak jednoduchý jak si myslíš pulka dnešnich pvm hráčů je jak jsme říkal i pvp založená a šance že doběhneš podělý cove kde jsou respy projistotu hodinový je fakt minimální nemluvně třeba o Ankhu atd..
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Sejra píše:
Zodiak píše:
Tak to byl teda post jak Brno mno hlavně že ty jsi vyplodil svým miniaturním mozečkem něco inteligentního pověz nám jak bys to vyřešil ty?
Page Sejra: GM SMAZEJTE VŠECHNY PK A VRATTE MI VALORKO?
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Zodiak píše:
Sejra píše:
Zodiak píše: Když si mě tak skvěle sprasil tak co kdybys navrhnul nějaké optimální řešení které by prospělo všem stranám nebo by to byli zase ty keci typu viz. některé page GM co jsem četl: Zabilo mě pk chci vratit equip, Pk mi zabilo lamu chci novou, Pk nás pojeli v dungu podělanej shard bo dalši nesmysli :D Prostě postni sem něco inteligentního a ne posty typu seš kreten jen brečíš..já se snažím něco vymyslet předsunout návrhy ty tu tlacháš nesmysli tečka
Tak to byl teda post jak Brno mno hlavně že ty jsi vyplodil svím miniaturním mozečkem něco inteligentního pověz nám jak bys to vyřešil ty?
Page Sejra: GM SMAZEJTE VŠECHNY PK A VRATTE MI VALORKO?
Ja bych to nečešil nijak je to nastaveny dobře . PK brečej na runy i když sou dungy bez run ale to vy asi nevite :/ . A pokud ste vsichni takovy vyvrhelove like Dan tak si nemate na co stěžovat prostě mate to co ste chtěli . PK se všim všudy . Nevim proč musite dobihat dungy si stoupněte někam na cestu v hidu a přepadavajte hrače jako pravy lupiči !
neexistující stranka
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

dyť už je to trapný furt dokola...
jsi pk? ok, jsi zločinec, okraj společnosti, oběť - budeš pronásledován loven a zabíjen v dungu když dobíháš pvm hráče..

jako co tu furt melete jak to hrozný když vás někdo pojede a nepojedete dung.. a co řikaji modráci když je pojedete? to je hrozný pk nás pojeli.. a to že se vám to tedka nedaří tolik jako v minulosti je jedině dobře.. aspon si hráči co chtějí hrát pvm to pvm zahrají - pvm mužete hrát taky takže to je vyrovnaný a pvp popř. pojíždění dungů berte jako bonus od Oskara který opravdu chcete..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Zodiak píše:
Byotch píše:
Zodiak píše:mě přijde jako nesmysli tahat do dungu s 10 pk a pojet 3 lidi bo by počitali s tim že tam naskáče 10 orderáku ne-li 20:D nikdy jsi neběhal pvp třeba ve dvou lidech a nestalo se ti že jste třeba při cove pvp rozjeli 2 vs 6 a řekl sis kua to byl fight luxus sem spokojenej ukázali jsme skill.....to co říkáš ty=20 pk v dungu 15 order pár pvm blue=velká šhitka bo takhle se s pvp skončí nadobro..
Proste kdyz na to nemam tak tam nelezu. Pred Cove si litej 2vs6. Ale do dungu kde ma kazdy hrac vybavu 600k> tyhle paranaidni nazory fakt netahej.

poslední pojezd co jsem byl nevím kdy byli BH v tk-bylo jich asi 5-6 všichni umřeli a odnesl jsem si valor kompler nějaký kadě a +5 scima-průměrnej equip dnešního modráka je +-za 200K=+15 komplet +9 zbran,prsk +10 komplet +20 roba=70K málokdo chodí v equipu za 2,5M
sakra kde takove hrace najdu ? kteri chodi v +15 a +10 kompletech ?
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Sejra píše:Ja bych to nečešil nijak je to nastaveny dobře . PK brečej na runy i když sou dungy bez run ale to vy asi nevite :/ . A pokud ste vsichni takovy vyvrhelove like Dan tak si nemate na co stěžovat prostě mate to co ste chtěli . PK se všim všudy . Nevim proč musite dobihat dungy si stoupněte někam na cestu v hidu a přepadavajte hrače jako pravy lupiči !
dungy bez run kam se nelze dostat myslíš ankh bo takový nevím jak je to ted pk jsem delší dobu nehral ale tuším že jsou bloknute porty k přistupu k těmhle dungeonům
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Erik Nighelt píše:dyť už je to trapný furt dokola...
jsi pk? ok, jsi zločinec, okraj společnosti, oběť - budeš pronásledován loven a zabíjen v dungu když dobíháš pvm hráče..

jako co tu furt melete jak to hrozný když vás někdo pojede a nepojedete dung.. a co řikaji modráci když je pojedete? to je hrozný pk nás pojeli.. a to že se vám to tedka nedaří tolik jako v minulosti je jedině dobře.. aspon si hráči co chtějí hrát pvm to pvm zahrají - pvm mužete hrát taky takže to je vyrovnaný a pvp popř. pojíždění dungů berte jako bonus od Oskara který opravdu chcete..
já se jen snažim vysvětlit že až pk pujdou do kytek tak pujde do kytek i celý DP..
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Zodiak píše:

já se jen snažim vysvětlit že až pk pujdou do kytek tak pujde do kytek i celý DP..
a pak tu bude zeleny raj Hippies :) vsude same kytky
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

Zodiak píše:

čoveče myslim že ne.. alespon co koukneš po webech guild tak i guildy umíraji v dungách at na lagy nebo na chyby.. a pk nezmizí uplně podle mě:) dycky se najde parta lidí co chce skazit dung vidinou mamonu:)

add post hore: ty dungy bez run jsou.. a jsou i dostupny.. třeba jeden kterej se chodí dost často a bere se do něj mamon (ja tam za krafta nesl třeba 13ada ingu) se dá dobíhat v pohodě, dostupnost je taky v pohodě (zrovna jak sem nesl ingy nas dobihaly pkčka)
k tomu ankhu co pořád taháte.. na ten ilsh se za pk dá dostat.. zkoušeli sme to včera..
a dungu bez run je opravdu víc.. a choději se..

edit: a skoro kazdy pk ma O nebo CH char (píšu skoro každý) takže neni problém mrknotu na runy která že tam chybí...
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Kde jsou ty doby, kdy se tu smaly PK modrakum v navaznosti na pojezdy tim, ze maji frakce(v dobe kdy nikdo nebehal) a at je ochrani.

A kdyz s tim modraci neco udelaji je to zle, me pripada ze ty PK fakt nevedi co chteji.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Keeper píše:
Zodiak píše:

pozor abys nedostal pokutu za sprostý slova kapříku:D

ale to jde mimo téma když máš tak chytrý posty ty jako vysloužilej pk wamp co si tě pamatuju a co jsi ho lítal řekni na to svuj nazor..
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

jenze v dobe kdy se pk smaly byla situace skutecne extremni a celkove jim to dost nahravalo ne jen ze se na kopech nekterych dungu udelal antimagic nebo pasti na zdi ale zmenil se timer hlidaci a kdyz uz kovarna byla pryc zmenily runy a pridali rewardy a to byly veci ktery mneli prijit za dob kovarny a ne pul roku po jejich smazani.Protoze to jste je bud nemeli mazat nebo si ty veci lip nacasovat a bylo by to naprosto v klidu.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

Zodiak píše:
Keeper píše:
Zodiak píše: já se jen snažim vysvětlit že až pk pujdou do kytek tak pujde do kytek i celý DP..
pozor abys nedostal pokutu za sprostý slova kapříku:D

ale to jde mimo téma když máš tak chytrý posty ty jako vysloužilej pk wamp co si tě pamatuju a co jsi ho lítal řekni na to svuj nazor..
muj pvp skil jak za pk tak ted za CH je tak nizky ze do toho nechcu kecat jeste bych nekoho urazil :(
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

Anger píše:jenze v dobe kdy se pk smaly byla situace skutecne extremni a celkove jim to dost nahravalo ne jen ze se na kopech nekterych dungu udelal antimagic nebo pasti na zdi ale zmenil se timer hlidaci a kdyz uz kovarna byla pryc zmenily runy a pridali rewardy a to byly veci ktery mneli prijit za dob kovarny a ne pul roku po jejich smazani.Protoze to jste je bud nemeli mazat nebo si ty veci lip nacasovat a bylo by to naprosto v klidu.
asi tak dělat tyhle opatření v době kdy 3 vrchni pk guildy jdou proti sobě a nehrajou spolu proti milion orderu chaosu s reward ganama se mi zdá nesmyslné..
Ralf

Příspěvek od Ralf »

Zodiak píše: já se jen snažim vysvětlit že až pk pujdou do kytek tak pujde do kytek i celý DP..
dovolím si s timhle názorem nesouhlasit :)
Odpovědět