Za kus, jenom itemove..klidne s O nabitima..Reginald píše:počítá se nabytí nebo za kus? btw. nezapoměl jsi tak trošililililinku na šperkovnice? já že v z toho co máš v prvnim postu mi to prostě neni jasný..
Guild hry II.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Myslim,ze pokud by tato soutez mela zustat objektivni a spravedliva,mel by se pocet vybtanych predmetu vydelit poctem clenu gildy a teprve potom obodovat a je po problemu mala velka gilda.Jinak urcite nastane to,ze po par kolech se na to ti mali vykaslou.Prijit o spoustu veci bez jakekoli sance na odmenu...Nic moc.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
a neni to jedno ? maju suport? nech ho maju (aj tak im to nikdo nedokaze ci ho uz maju abo ne...)Zodiak píše:Tobe když si to vemeš ty seš z VIRU vid věčně tě vidím na trhu s nějakým artefaktem bo topkem bo čímkoliv jiným tak mi neříkej že si support nikdy neměl ikdyž třeba nedomluvenej jdeš dung a misto pokladu +7 +20 3 mapek tam máte ada ingy ada yarny a 2 artefakty jako naposled v shame?:DTobias píše:tady jde o guildvní hry a zábavu, ne o to vyhrát nebo získat něco. ne o nějakej pitomej item nebo stát na bedně. jde o to dát dohromady lidi. jde o to se bavit. byly chvíle kdy se za takovýhle kecy bez důkazů a výkřiky do tmy šli lidi sednout na vychladnutí..Fames píše:Me osobne by zajimalo proc ma nekdo poklad temer vzdy ked vleze do dungu a kdyz ho tam maj i ostatni tak je znatelne slabsi. Jako je to je hra ale stve me kdyz nekdo kaze o spravedlnosti, ferovosti a pritom dela presny opak. Podle meho si doticny sere do vlstnich ust ale cos.. sup. tu byl, je a bude.. radsi to tu budu zas jen cist a nekomentovat bo si jiz nezahraji..
trha vam to zily? tak to radsej skocte z mosta pretoze v tomto svete je vzdy niekto kto ma suport a ze nejde len o pixely...
ad hranie pre zabavu: kazdy kto hraje, ci uz pre mamon alebo pre zabavu tvrdi, ze hraje pre zabavu -> mamon je forma zabavy ci sa nam/vam to paci alebo nie, a po case sa hrac vykristalizuje a bud mu hra uz nema aky mamon dat (ma proste vsetko, haj*lik

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Jak se pocitaji skodiky kdyz jich bude vic jak jeden na kolo?
priklad
gilda dostane 3 skodiky
bude to tedy
celkovy pocet bodu za zber * 0.4
nebo to bude
celek * 0.8 = vysledek1
vysledek1 * 0.8 = vysledek2
vysledek2 * 0.8 = konecna hodnota
snad mi rozumite.
?
Edit :
do dalsi mezihry... muzem mit neco (a co) na sobe(alespon robku)?
nebo nahati...
a misto mr - tmr?
priklad
gilda dostane 3 skodiky
bude to tedy
celkovy pocet bodu za zber * 0.4
nebo to bude
celek * 0.8 = vysledek1
vysledek1 * 0.8 = vysledek2
vysledek2 * 0.8 = konecna hodnota
snad mi rozumite.
?
Edit :
do dalsi mezihry... muzem mit neco (a co) na sobe(alespon robku)?
nebo nahati...
a misto mr - tmr?
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Hunter píše:Mrakoplas píše:Jak se pocitaji skodiky kdyz jich bude vic jak jeden na kolo?
Perun píše:Skodik je zlo v podobě 20% odebrání bodů v daném kole,kdyz v tom kole dostanete třeba 2, tak to bude 40% , 3 = 60% , 4 = 80% a 5 = 100% v tom je ta veliká zákeřnost.
no ja... kdyby nahodou:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mnozstvi skodiku jedne guilde omezovat nebudemeMrs.Beanes píše:Zdarec, jeste bych mel pripominku ke skodikum. Co trebas udelat, ze jedne guilde nemuze byt dano vice jak 5 skodiku, za celou hru?
Pokousim se dat jeste navrh pred prvnim pouzitim tohoto zradneho nastroje, aby se nerikalo, ze jsou zmeny za chodu ":p

V.I.R.
Ze by Kovaren 0 bodu a strangers uz nehrajou a Amontka ma nejvice bodu , tak asi proto?Keeper píše:Proc tam nedasHunter píše:Porovnávání a vyvozování pro začátečníky![]()
Porovnej prozatimní výsledky soutěže a výše uvedený příspěvek a poté urči které guildy je Mrs.Beanes členem:
- a\ Strangers
b\ Kovaren
c\ Amonthia
Treba V.I.R
Camelot
Amonthia

V.I.R.