Ochrana Moonglow
skoro ti to vyslo, skoda jen zeMir píše: "Wizzy, vieme že si s Dominou v dungu. Okamžite logni na duál modráka a príd sa pojazdiť"
1. za dominu dungy nechodim
2. ani panbuh nelogne dominu a wizzyho najednou
3. kdyz uz tak bych sel jen za modraka, nehrozi ze me budou attackovat nejaky cove prudici ala dove
- Mir
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
to Michaels:
v zásade je to jedno. Obranná pozícia je určená modrým a majú blízko reful. útočná pozícia je určená červeným ale im bude reful trochu náročnejší. to znamená že v prípade odrazenia útoku indiánov sa budú musieť aj tak preskupiť.
ak indiáni uspejú a preskupovať sa budú modrý tak to musia spraviť skôr než guardian umrie a práve preto je im vhodné "domovské" obranné prostredie s gz a bankou.
Z hladiska dynamiky to sedí k tomu aby odpor bol trochu tužší než len na jednokolový pojazd. predsalen časový limit je predbežne hodinový...
to Wizzy:
mno. tuším si pochopil prečo som dal do jednej vety práve dominu a wizzyho
ale neviem ako že by to tu ludom nebolo jasné ako som to myslel.
v zásade je to jedno. Obranná pozícia je určená modrým a majú blízko reful. útočná pozícia je určená červeným ale im bude reful trochu náročnejší. to znamená že v prípade odrazenia útoku indiánov sa budú musieť aj tak preskupiť.
ak indiáni uspejú a preskupovať sa budú modrý tak to musia spraviť skôr než guardian umrie a práve preto je im vhodné "domovské" obranné prostredie s gz a bankou.
Z hladiska dynamiky to sedí k tomu aby odpor bol trochu tužší než len na jednokolový pojazd. predsalen časový limit je predbežne hodinový...
to Wizzy:
mno. tuším si pochopil prečo som dal do jednej vety práve dominu a wizzyho

I believe in miracles.
nycte je jedinej teda no koho sem taky videl jinak ne ...Ari píše:Teda prijde mi ze ses mimo spis tyAlassea píše:mire je videt ze si mimouz vidim law jak bok po boku bojuje s kovarnou
Videl sem Law (konkretne Nycte) po boku KovareN uz nekolikrat
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
...Archie taky... a mylsim že spolu maj i nějaký neregistrovaný partnerstvíAlassea píše:nycte je jedinej teda no koho sem taky videl jinak ne ...Ari píše:Teda prijde mi ze ses mimo spis tyAlassea píše:mire je videt ze si mimouz vidim law jak bok po boku bojuje s kovarnou
Videl sem Law (konkretne Nycte) po boku KovareN uz nekolikrat
co do toho zas pletes me? kdyz uz brecis ze ti nikdo neprisel tak aspon brec na ucet tech co prisli na prvni koloMir píše:to Hunter:
Wizzy bol v tých chvílach na jednom betateste a pokial viem nebol to jediný orderák čo sa ho účastnil v tú istú chvílu. takže asi tolko...
ja uz zezacatku rikal ze na to kaslu