Letní víkendový sraz u Brna
- Mezulan
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
kdybych to usporadal ja, tak se mnou uz vzivote nikdo z vas nepomluviWilson píše:ja nevim tak treba by ty lidi tam ze severu dojeli ne? ale tak treba ne a dopadlo by to jak ty rikas :pHunter píše:jj a bude tam sedet samWilson píše:dyt ho tam muzes usporadat, vlastni iniciative se meze nekladou ...

Ska,Ska,Ska deer™ :)
http://foto.tiscali.cz/rastamania
http://foto.tiscali.cz/rastamania
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
Only: Kdybych v letech, kdy jsem brigadnicil nechlastal, nekouril, nehulil a neplatil si net a podobne, tak bych auto bez problemu uzivil..Hunter píše:no to asi jak u koho no .. jestli si ses schopen pouze brigadovanim (tzn. bez dostavani penez od rodicu na extra vydaje) vydelat na auto + sponzorovat benzin ( a ony extra vydaje) .. potom veliky respektWilson píše:brigada :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
no nemyslel sem usetrit na auto, myslel sem jen na naklady na provoz auta co si pucuju od nasich(proto sem taky kvotoval jen ty naklady :p ) ....Hunter píše:no to asi jak u koho no .. jestli si ses schopen pouze brigadovanim (tzn. bez dostavani penez od rodicu na extra vydaje) vydelat na auto + sponzorovat benzin ( a ony extra vydaje) .. potom veliky respektWilson píše:brigada :p
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
njn, ale ja nemluvim o kdyby ;POnly píše:Kdybych..
aneb rodice koupi auto a plati na nem vsechny opravy, investice, rocne x tisic na povinnem ruceni a podobnejch vecech a ty si stihas nekdy proplatit par kilometru projetyho benzinu ? .. no tak pokud to myslis takhle, tak to kazdopadne problem nebude ;]Wilson píše:no nemyslel sem usetrit na auto, myslel sem jen na naklady na provoz auta co si pucuju od nasich(proto sem taky kvotoval jen ty naklady :p ) ....
Nexios
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jako auto, pokud ti rodice zasponzoruji i tu jeho koupi, se neda uzivit bez brigadky... Jo, takove to pucim si auto a jenom platim projete palivo, to jde, to mam taky rad a proto si pucuju toho pezota s kterym sem byl v jedovnicich
Ale zivit vlastni karku... mam starou sierru a behem pul roku sem, kdyz nepocitam koupi a naftu, tak do ni nastrkal asi 15 tacu (opravy, ruceni atd.). Coz je mimochodem uz o tisicovku vic nez to stalo
Nebyt tezce placene brigady na konci prazdnin tak bych to v zivote neutahl. Takze deti, jestli chcete utracet po hospodach, nekupujte si auto 

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Prosimte, ty mi hlavne rekni, kama jsi z tech Jedovnic jel, ja jsem jel jak prase a snazil se te dohnat, ale vubec se mi to nepovedloAsh píše:pezota s kterym sem byl v jedovnicich![]()

Ash píše:stara sierra
Na to, ze ta moje 323ka uz ma 16roku, si nemuzu stezovat, krom takovych tech beznych oprav jednou za x 10k km to chodi naprosto vpohode...Jasne, vyfuk a tyhlety srandy jako gumy s tim neudelas nic...
A ohledne uziveni auta: bez prace bez sanci, leda by se ti hodne darilo na burze nebo v loterii...Na stranu druhou,ja mam ruceni za 3,8rocne, coz si myslim jde, gumy taky koupis co 30-40k km, takze pokud neprochlastas za vecer talir,tak to utahnes i z nejake slusne brigady.
BH Zevlak