Pravidla fóra

Čtěte než se zaregistrujete a než začnete přispívat do diskusního fóra
Odpovědět
Uživatelský avatar
She
Dark Paradise Webmaster
Příspěvky: 110
Registrován: 07 zář 2006 09:22
Kontaktovat uživatele:

Pravidla fóra

Příspěvek od She »

1. Dodržovat pravidla shardu Dark Paradise, chovat se slušně a podle obecně platných morálních norem
2. Nezakládat zbytečně nové topicy, pročíst si nejdříve přechozí příspěvky, aby vámi založený topic nebyl duplicitní
3. Nepostovat odkazy na nelegální software, porno stránky, reklamní záležitosti, různé nechutnosti či jakékoliv odkazy v rozporu se zákonem a pravidly shardu
4. Nerýpat do ostatních uživatelů, moderátorů ani GM´s
5. Rozmyslet si každý svůj post - pokud vím, odpovím - pokud nevím, tak mlčím a nepíšu ani své dohady ani se nenavážím do tazatele či ostatních
6. Nově příchozí uživatel nemívá většinou mnoho zkušeností s užíváním fóra a bývá dezorientován, berte to v potaz při reakci na jeho posty
7. Primární funkce fóra je informační a komunikativní - posthunt a flame směřujte jen do sekce Pokec
8. Ve vašem podpisu se nesmí vyskytovat žádné obrázky, dbejte na to nebo vám bude podpis smazán
9. Necitovat rozhovory ci vyjadreni ostatnich uzivatelu, ktere byly vedeny mimo toto forum, pokud takovato citace je zverejnena za ucelem pospinit jmeno pisatele a autor s jejim zverejnenim nesouhlasi

Porušování těchto pravidel povede k upozornění nebo v horším případě k zabanování vašeho účtu na dobu určitou. Pokud se nepoučíte a budete pokračovat v nevhodném chování, bude váš účet na tomto fóru zabanován trvale a s ním i vaše IP.

Snažte se prosím pochopit, že těmito pravidly se vás nesnažíme omezovat, ale chceme udržet fórum v takovém stavu, aby si tu každý našel odpověď na své otázky, mohl vyjádřit svůj názor a nebál se sem přijít.
Naposledy upravil(a) She dne 06 říj 2006 15:46, celkem upraveno 2 x.
Uživatelský avatar
Triglav
Dark Paradise GM
Příspěvky: 657
Registrován: 06 zář 2006 20:39
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Baltik píše:Synchronizace mezi hernim serverem a forem neni okamzita. V soucasne dobe obsahuje databaze udaje z 7.9.2006 00:00:00

Pokud v teto dobe nebyla Vase postava jeste vykopana (nemela zvolene povolani), nemuzete se jeste na ni zaregistrovat.

Update se bude spoustet priblizne jednou za den az dva dny.

Jinak dbejte na nasledujici:
- Jmeno postavy je case sensitive (musi odpovidat velka a mala pismenka)
- Jmeno accountu case sensitive neni
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Uživatelský avatar
Sofia
Dark Paradise GM
Příspěvky: 316
Registrován: 08 led 2007 11:00

Příspěvek od Sofia »

Objevil se nám trend postovat bez uvážení v sekci Pokecu, takže dámy a pánové, tímto vám oznamuji, že dávám moderátorům volnou ruku v moderování sekce Pokecu a to až do doby než se trochu uklidníte a přestanete postovat jen pro postování samotné. Klidně si povídejte o čem chcete, ale nechci vidět posty typu: "+post" atd., takže to prosím vezměte na vědomí.
Anansi

Příspěvek od Anansi »

Vážení hráči,

v poslední době se tu rozmohla vlna recruit odkazů od her (travian, gladiatus) až po projekty určené k výdělku (adbux). Nejen, že to často odporuje pravidlům těchto aktivit, ale užívání neoznačených referrer odkazů odporuje i zásadě vhodných mravů. Abychom předešli možným problémům, na fóru tímto platí zákaz jakýchkoli odkazů, jejichž cílem je vaše nebo cizí obohacení nebo zvýhodnění v takovýchto aktivitách.

Porušení tohoto pravidla se trestá zabanováním. Všichni si proto prosím opravte své posty a podpisy, pokud takovéto odkazy obsahují.
Uživatelský avatar
Redd
Dark Paradise GM
Příspěvky: 480
Registrován: 16 led 2009 14:22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Vážení hráči,
chtěl bych jen upozornit, že se mi přestává líbit vyjadřování některých jedinců zde na foru. Slova, jako "vysrat, vychcat, dementi" apod. se dají vyjádřit i jinak. Máme tu pravidlo o slušném vyjadřování. Pokud ho nechcete dodržovat, nemusíte sem mít ani přístup.
Uživatelský avatar
Redd
Dark Paradise GM
Příspěvky: 480
Registrován: 16 led 2009 14:22
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravidla fóra

Příspěvek od Redd »

Vážení hráči,
množí se mi v PMkách žádosti o vysvětlení udělení varování.
Po přechodu na PHPBB3 máme funkční systém varování uživatelů. Počet možných obdržení varování je nastaven na 3. Platnost jednoho je 90 dní, poté se automaticky smaže. Varování mohou udělovat GMs i moderátoři jednotlivých fór. Vše jde kontrolovat přehledným logem, takže se nemusíte bát, že by si na Vás někdo zasedl. Vyvarujte se tedy hlavně urážlivých, offtopic apod. zprávám. Výkřiky do tmy, jako "jdi hrát sims, ololol :))))) apod." nebudou taktéž tolerovány. Pokud někdo žádá o radu, snažte se odpovědět komplexně, aby další otázka nemusela být napsána. Rád bych upozornil, že přesunutím tématu do pokecu se varování nemažou.

Snad toto opatření pomůže ke zkvalitnění informací na našem foru.
Uživatelský avatar
Thief
Nehraju!
Příspěvky: 1336
Registrován: 03 čer 2011 16:43
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravidla fóra

Příspěvek od Thief »

Vážení hráči,
vzhledem ke vzrůstajícím vulgárním výrazům na DP fóru a ve hře, bychom vás chtěli požádat o zvýšenou míru slušnosti ve vašem projevování. Apelujeme tímto i na GM všech guild, aby si prohlédli weby a došlo k případné úpravě. Osobní urážky k zábavě rozhodně nepatří, a proto to od dnešního dne nebudeme trpět a hříšníci budou potrestáni. K postihu dojde i u hráčů, kteří obejdou ban na fóru.
Děkujeme za pochopení a následné dodržování.
*GM Team*
Odpovědět