Too many items here!

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Rixx
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Too many items here!

Příspěvek od Rixx »

Ve svém bytě mám v rohu 4 bedny (na poměrně malym území), ve kterejch mám svoje věci. Občas se mi objeví hláška viz název topiku, když tam v tom rohu něco udělám (třeba kopnu...). Mám to nějak řešit?
Ach jo..
Teď už dvakrát: Ach jo, ach jo..
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

no řešit..nemáš se shromaždovat na jednom políčku..podle toho co psali gm v novinkách..tak se postav na dve policka a pujde to:)

edit:

Kód: Vybrat vše

Vážení hráči, pokud se vám ve hře objeví hláška "Too many items here, The ground collapses", znamená to, že koncentrace předmětů na jednom místě překračuje povolenou hranici. Může dojít k bugnutí jmen nebo i zmizení některých předmětů. Je zbytečné dožadovat se náhrady za takto zmizelé předměty, zvlášť pokud jste tuto chybu zavinili bezohlednou taktikou všichni_na_jedno_políčko(a to ani v případě, že se jedná o velmi cenný předmět, jako například včera bronzová soška z Despise). V extremních případech by mohlo dojít i k potrestaní výpravy za úmyslné přetěžovaní sphere - prosíme, přizpůsobte proto své taktiky tomuto omezení. Děkujeme za pochopení.
takže se rozhod na dve pole a takticky napadni bednu ze strany odkad to sphera neceka..v nejhorsim se budes menovat jinak :)
Naposledy upravil(a) Erik Nighelt dne 21.04.2007 22:07:04, celkem upraveno 1 x.
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Re: Too many items here!

Příspěvek od Wizzy »

Rixx píše:Ve svém bytě mám v rohu 4 bedny (na poměrně malym území), ve kterejch mám svoje věci. Občas se mi objeví hláška viz název topiku, když tam v tom rohu něco udělám (třeba kopnu...). Mám to nějak řešit?
urcite jen 4?
tohle hazi kdyz je moc itemu na jednom policku

... Vision vs Speech test ...
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Jenom čtyři bedny samy o sobě toto způsobovat nebudou.
Je možné že tam je někde něco co normální hráč ani nemůže vidět, nebo je tam jiný bordel. Bedna ve které je přímo (tzn. není to rozděleno do pytlíků) 200 itemů také může být problém. Pořádně si prohlédni co máš v těch truhlách a udělej si tam pořádek.
Nic nezkazíš tím když napíšeš page z toho místa a nějak do ní vměstnáš že jde o "too many items". Někdo z nás na to ve volné chvilce může mrknout.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Rixx
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rixx »

No na jednom políčku mam 2 bedny plný věcí, na dalším vedle 4 kádě nad sebou, pak vedle zase 4 AB, a ještě ob políčko 2 bedny s věcma zase... A píše mi to, když stojim vedle těch věcí.

EDIT: No v jedný bedně je asi 30 předmětů, v druhý strašně moc, ale přímo v bedně jsou debýnky a v nich pytlíky... A v těch dalších taky.
Ach jo..
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Tak napiš page z toho místa, nebo pozici sem, ať se na to mrkneme.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

No jo, ono několik set, ne-li tisíc hřebíků na jednom políčku dělá trochu neplechu... Člověk snad nemusí mít GM práva k tomu, aby dokázal zvednout křeslo a zjistit, že je pod ním takové množství itemků na jednom místě. Nicméně dobře, že jsi se alespoň takhle ozval. A vašeho kraftíka vytahejte za uši.
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

ako spravny programator ( :P ) som pokazil jeden script.
po tom ako som ho pokazil som zistil, ze mi scriptik spocita vsetky non static objekty v dosahu. nekedy sa to hodi...

Kód: Vybrat vše

sub pocitaj()
UO.Findtype("pred,0x0000","-1","ground")
end sub  
(treba mat zapnute "verbose menu")
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Sofia píše: A vašeho kraftíka vytahejte za uši.
Ja bych ho zavrel az zcerna :evil:
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

chudak za to urco nemohl on jen lajdacka uklizecka co si chtela usetrit praci :twisted:
Edited by Bluespace: Být tebou, moc bych to nerozmazával, nebo ještě půjde sedět. Lock :lock: .
Rixx
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rixx »

Děkuji za vyřešení, nicméně to nechápu, protože nedávno jsem to křeslo zvedal a ani jeden hřebík tam nebyl. :( Nebudu to řešit, hlavně, že je vše ok. Děkuji.
Ach jo..
Zamčeno