Mystik píše:ja sem pro mariano jen udelej treba DP2 zkratku ja sem zalozil DP (dark paradise) tak ty treba zaloz dark paradise 2 ja sem pro
To by pak mohlo vyznít jako Dark Paradise 2, což je úplně jiný shard Udělám DP II. takhle... kdo chcete někdy v budoucnu do této ali, tak zakládejte vesnice v severovýchodní části mapy, tuším. Dám sem pak vědět až ali založím. Počítejte s týdenními poplatky na výstavbu ambasády = je nutná k rozvoji aliance a také počítejte s mírným časovým zdržením, protože musím nejdřív vybudovat základnu, nebudu zakládat alianci z ničeho.
Takový hezký obrázek o tom, že v Travianu 1 je už v první třicítce jsem ;)
Mystik píše:ja sem pro mariano jen udelej treba DP2 zkratku ja sem zalozil DP (dark paradise) tak ty treba zaloz dark paradise 2 ja sem pro
To by pak mohlo vyznít jako Dark Paradise 2, což je úplně jiný shard Udělám DP II. takhle... kdo chcete někdy v budoucnu do této ali, tak zakládejte vesnice v severovýchodní části mapy, tuším. Dám sem pak vědět až ali založím. Počítejte s týdenními poplatky na výstavbu ambasády = je nutná k rozvoji aliance a také počítejte s mírným časovým zdržením, protože musím nejdřív vybudovat základnu, nebudu zakládat alianci z ničeho.
Radegast na dvojce hrát nebude?
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
Esge píše:
ona totiz, co som pocul, ziadna neni vraj kazdy za seba a skryvat sa vo velkej ali..
Je to možné, já toho rozhodně tímto způsobem využívám.
Jinak aliance založena UO-DP, Ultima-Dark Paradise a jsem na 27/78, kdo budete mít zájem o vstup do ali, tak prozatím vstup bez poplatků - do počtu šesti lidí v ali, potom stanovíme nějaké přijímací poplatky a také týdenní, ať se někam hneme... Časem z téhle vesnice vytvořím základ ali a pro sebe si udělám vesnici jinou... ale na to je ještě čas.
Kontakt ve hře formou zprávy.
Takový hezký obrázek o tom, že v Travianu 1 je už v první třicítce jsem ;)
k ty prihlasce pokud mozno ne ze hraju trosku UO a se amater na travianu ale i trosku konkretneji treba jmeno hlavni postavy staci a ze UO nakej pate hrajete zadny se ten a ten hraju UO a ci k ali vezmes mne pls?
- Spousta tech, co ziji, zaslouzi smrt. A nekdo umira, a zasluhuje zivot.
- Many that live deserve death. And some that die deserve life.
Mystik píše:k ty prihlasce pokud mozno ne ze hraju trosku UO a se amater na travianu ale i trosku konkretneji treba jmeno hlavni postavy staci a ze UO nakej pate hrajete zadny se ten a ten hraju UO a ci k ali vezmes mne pls?
Mystik píše:k ty prihlasce pokud mozno ne ze hraju trosku UO a se amater na travianu ale i trosku konkretneji treba jmeno hlavni postavy staci a ze UO nakej pate hrajete zadny se ten a ten hraju UO a ci k ali vezmes mne pls?
Luxusni veta, skoro dava smysl :pp.
Taky tomu nerozumím
Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]