Vase Zadost o ucet zamitnuta!
Vase Zadost o ucet zamitnuta!
Vazena hracko, Vazeny hraci,
Vase registrace na serveru Dark Paradise byla ODMITNUTA.
spravci serveru Dark Paradise
------------------------------------------------------------------------
Kamarad uz 2x zadal o ucet .Vzdy vyplnil vse spravne tak jak ma byt.Ale furt mu to pise ze jeho zadost byla odmitnuta,zamitnuta.Este na DP nikdy nehral.
Prosim o vyjadreni GM zadny Posthunt.
dekuji vas hra.
Vase registrace na serveru Dark Paradise byla ODMITNUTA.
spravci serveru Dark Paradise
------------------------------------------------------------------------
Kamarad uz 2x zadal o ucet .Vzdy vyplnil vse spravne tak jak ma byt.Ale furt mu to pise ze jeho zadost byla odmitnuta,zamitnuta.Este na DP nikdy nehral.
Prosim o vyjadreni GM zadny Posthunt.
dekuji vas hra.
Naposledy upravil(a) Sygy dne 11.01.2007 17:09:30, celkem upraveno 1 x.
- Aldeigjuborg
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Imp aen Cillin
- Order Leader
- Kontaktovat uživatele:
To by afaik bylo v novinkach. Doporucuji kontaktovat Kaje, ktery, kdyz jsem se naposledy dival, mel registraci accountu nastarostiSygy píše:Nezarazili GM delani uctu kvuli nynejsim lagum?

[url=http://zapisnik.maly.cz/462278-trvale-udrzitelna-krava-ii.php]Dvanáctero figur zápasu perem čili příručka písemné polemiky - aneb co znamenají ta latinská slova?[/url]
[b]the Gods told me to do it![/b]
[b]the Gods told me to do it![/b]
Obecne plati:
1/ Pokud je vam odeslano zamitnuti s oduvodnenim, pak plati ono oduvodneni. V naproste vetsine ze jste vyplnili spatne registraci.
2/ Pokud vam neni ani po tydnu a vice odeslana zadna odpoved nebo vam prijde hole zamitnuti bez oduvodneni, pak jste byli s nejvetsi pravdepodobnosti z nejakeho duvodu vyhodnoceni jako "persona non grata" - osoba pro shard nezadouci. V tom priapde dodporucuji, hledat jinou forumu zabavy nez DP.
1/ Pokud je vam odeslano zamitnuti s oduvodnenim, pak plati ono oduvodneni. V naproste vetsine ze jste vyplnili spatne registraci.
2/ Pokud vam neni ani po tydnu a vice odeslana zadna odpoved nebo vam prijde hole zamitnuti bez oduvodneni, pak jste byli s nejvetsi pravdepodobnosti z nejakeho duvodu vyhodnoceni jako "persona non grata" - osoba pro shard nezadouci. V tom priapde dodporucuji, hledat jinou forumu zabavy nez DP.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
To jako fakt? :p jako... nevim co ma bejt co spolecnyho to co mam v icq s tim co pisu do nejake registrace, nenapsal bych si do icq prave jmeno ani za nic a jestli to ma byt duvodem neprijeti registrace na herni shard tak bych spis uvazoval jestli je ten shard dobry pro mne.Aldeigjuborg píše:...se může stát např. když nesouhlasí některé údaje ( jméno, přijímení, mejl ) v registraci a icq ...teda mě se to jednou takhle stalo .)
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ale... kdo mi to jen říkal... Kaji? Balte? ... že když má dotyčný příliš málo informací v ICQ detailech, případně tam má něco, co nesouhlasí s údaji v žádosti, nebo dokonce ICQ nemá vůbec, tak žádost zamítne. Taky mi to přijde zvláštní, ale někdo z GM teamu mi to opravdu říkal. :pDelarock píše:To jako fakt? :p jako... nevim co ma bejt co spolecnyho to co mam v icq s tim co pisu do nejake registrace, nenapsal bych si do icq prave jmeno ani za nic a jestli to ma byt duvodem neprijeti registrace na herni shard tak bych spis uvazoval jestli je ten shard dobry pro mne.
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu