Zdravím,
už před časem jsem upozorňoval na chybu, ohledně flusy od LAWů. Věřím, že jde o bug, protože toto má k "normálnímu" stavu daleko. Jde o to, že tyto dračí flusy dávají damage někde kolem 500-1000 Hp. Dá to IK všemu co zasáhne a pokud se LAW náhodou sflusne sám uštědří mu to damage zhruba za 1/3 jeho Hp.
Věřím, že to není nějaká ohlášená změna. A jelikož jsem v poslední době potkali těchto draků hned několik a je s podivem, že nás to zatím nestálo eqip tak bych prosil opravu dříve než tento bude mít pro nějakou výpravu fatální následky.
Jako důkaz se nám podařilo pár těcto "extra" flusů zaznamem. První na videu sice není vidět ale může alespoň slyšet reakci hráče v Top morfu za Gangrela, který umře na pouhý jeden flus.
https://www.youtube.com/watch?v=5pydrBA ... e=youtu.be
Zbuglé Flusy od LAWů
Re: Zbuglé Flusy od LAWů
Ahoj,
děkuji za upozornění, večer až příjdu domů, tak na to mrknu.
děkuji za upozornění, večer až příjdu domů, tak na to mrknu.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Ahoj
Byla tam chybka. Když se předělávaly flusy z invis miniónů tak se jim zapomněla nastavit síla flusů. Omlouvám se za nepříjemnost. Destard 3 a law na křižovatce budou respawnuti správně.
Byla tam chybka. Když se předělávaly flusy z invis miniónů tak se jim zapomněla nastavit síla flusů. Omlouvám se za nepříjemnost. Destard 3 a law na křižovatce budou respawnuti správně.
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE
Supr děkuji za opravu. Dobrá práceGM Alois píše:Ahoj
Kdyby byli problémy dám vědět.
Ahojda,
kdybyste na nějakého někde narazili, tak při novém respawnu už by měl být ok. Destard a Despice, které bylo hlášeno (jen křižovatka) re respawnuto. Jinde mě nenapadá,ale klidně napište. Dík.
kdybyste na nějakého někde narazili, tak při novém respawnu už by měl být ok. Destard a Despice, které bylo hlášeno (jen křižovatka) re respawnuto. Jinde mě nenapadá,ale klidně napište. Dík.
FACEBOOK
YOUTUBE
YOUTUBE