Zdravim, chapu ze nabijet stity sumama nebylo planovano ale momentalne diky WSku je to uplne s prominutim naprd tedka....
kdyz uz ho po jaky dobe nabiju nebo chci pouzit vetsinou se stane ze chvili predtim bylo WS a je po nabiti..... nelze nejak udelat aby oprava statu neshazovala stit? nebo nejaky item ktery by ho nabil kazde 2 hodiny rekneme cca ? diky za odpoved
Guardian stity - nabijeni
Re: Guardian stity - nabijeni
To už se tu řešilo snad 100x a zatim to nijak udělat nejde ... Co se tyče tveho 2 hodinoveho nabijeni štitu, tak to nevim kam s nim chodiš, ale když si to tak vezmu, tak ho mam kolikrat za 10 min znovu nabitej a dalšich 40 min do dalšiho WS s nim běham naprosto vpohodě. Ano, jsou situace, kdy se to WS fakt nehodí, ale to už je bohužel součást hry a s tím se momentálně nedá nic dělat. Osobně jsem se s tim už smířil.
Pokud vím největším problémem tohoto stavu je že štíty davají skilly a staty ne? Tak co takhle vymyslet něco jako paladinské náušnice. s tím že by dávali staty + skilly a u štítů tím padem nastavit pro guardiana nepadavost?Pachec píše:To už se tu řešilo snad 100x a zatim to nijak udělat nejde ... Co se tyče tveho 2 hodinoveho nabijeni štitu, tak to nevim kam s nim chodiš, ale když si to tak vezmu, tak ho mam kolikrat za 10 min znovu nabitej a dalšich 40 min do dalšiho WS s nim běham naprosto vpohodě. Ano, jsou situace, kdy se to WS fakt nehodí, ale to už je bohužel součást hry a s tím se momentálně nedá nic dělat. Osobně jsem se s tim už smířil.
Aneb od čeho je Topic - Povolání - Guardian ... Tak tak, řešilo se to tu x krát, stačí hledat, řešil jsme to i přes PM s GM přes různé návrhy, bohužel nejde prý dobře nastavit neshazování itemů při save, stejně tak nejde jinak lépe vyřešit nabití štítů (navrhoval jsem to formou timeru jako s magickými šperky). Nezbývá, než se smířit, taky jsem už zažil pár chvil, kdyz si člověk šetří nabitej štít na určitou situaci a šup a save, nedá se dělat nic jiného,n že is nechat v záloze moba a nebo zamáčknout slzu...
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
nemam nejmensi tuseni jak tyhle stity fungujou ale dokazu si predstavit, ze pokud by se tohle zavedlo tak si clovek nabije stit, shodi do batohu pres opravu, nabije si dalsi atd a bude mit xy nabtych stitu v batohu.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Ja to myslel jako sperky v tom smyslu, jako kdyz ma clovek vic rrek a taky je nemuze tocit. Ze by tam byl timer mezi pouzitim i mezi stitama navzajem. Pmkoval jsem to pocrocovi, ale pry to idealne taky tak nejde