Co se proboha stalo ?

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Surralis
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Co se proboha stalo ?

Příspěvek od Surralis »

Tenhle dotaz se netýká ani tak hry samotné, jako spíše celého serveru. Hrál jsem zde po dobu 5ti (možná 6ti) let a odešel jsem pár let zpět kvůli neskutečnému lagování serveru. Začalo to lagama přes odpoledne, tak jsme dungovali v noci, pak se lagy přesunuli i na noc, tak jsme dungovali spíše hodně brzo ráno, poté již lagy byly všude. Odešli vám stovky lidí a teď se mi zdá že server jaksi dosáhl svého konce.

Ani bych sem tento komentář nepsal, kdyby však postava Glasumer nedostal - karmu a 3 killy. Tohle hodnocení bylo pár let zpět za prudičství, guardování a skutečné napomáhání PK. Vím přesně co se stalo v tomto případě, tudíž Pk zabil hráče - díky rychlé reakci GM to asi byl nějaký GM nebo nějaký jejich věrný kamarád, a poté co PK a jen PK zabil modrého hráče, umřelo dané PK na zabití od Npc- monstra - kvůli CCcku, a glasumer ho resl. Resování PK nikdy nebylo v rozporu s pravidly, přitom jste mu nasadili tento trest, a zde přichází moje otázka co se s vámi děje ? To se tak nudíte a snažíte si vyhodit poslední lidi ze serveru že dáváte trest za nic ?
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Co se proboha stalo ?

Příspěvek od Johny Matovic »

Ahoj Surre :p
Tie dungy rano mali nieco do seba. Mam na to obdobie fajn spomienky. Som mal 17 rokov a patril mi svet. :lol:

sorry za hnusny offtopic, ale musel som ta pozdravit
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Surralis píše:Tenhle dotaz se netýká ani tak hry samotné, jako spíše celého serveru. Hrál jsem zde po dobu 5ti (možná 6ti) let a odešel jsem pár let zpět kvůli neskutečnému lagování serveru. Začalo to lagama přes odpoledne, tak jsme dungovali v noci, pak se lagy přesunuli i na noc, tak jsme dungovali spíše hodně brzo ráno, poté již lagy byly všude. Odešli vám stovky lidí a teď se mi zdá že server jaksi dosáhl svého konce.

Ani bych sem tento komentář nepsal, kdyby však postava Glasumer nedostal - karmu a 3 killy. Tohle hodnocení bylo pár let zpět za prudičství, guardování a skutečné napomáhání PK. Vím přesně co se stalo v tomto případě, tudíž Pk zabil hráče - díky rychlé reakci GM to asi byl nějaký GM nebo nějaký jejich věrný kamarád, a poté co PK a jen PK zabil modrého hráče, umřelo dané PK na zabití od Npc- monstra - kvůli CCcku, a glasumer ho resl. Resování PK nikdy nebylo v rozporu s pravidly, přitom jste mu nasadili tento trest, a zde přichází moje otázka co se s vámi děje ? To se tak nudíte a snažíte si vyhodit poslední lidi ze serveru že dáváte trest za nic ?
Ja si vzdycky rikal, ze proto aby nam tu hrali hraci bychom meli hrace za nic netrestat. Pravidla smazat ze stranek a kazdejch 14 dni by mel hrac moznost na 1h lognout gm ucet, aby si zjednal poradky sam.

Ja bych to sem teda nepsal, ale kdyz uz si napsal to cos napsal ... ale abych ti odpovedel. Resovani pkcka modrym zakazane neni, pokud ovsem tim neni docileno toho, ze prijme k ujme jinej zucastneny modrak ... a zde zda se k ujme prisel, byl vyloocen, nemylim li se. Napomahani. Byl by opravdu velky problem tam prijit s jinym pk a praci poradne dodelat ?
Surralis
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Surralis »

Acarus píše:
Surralis píše:Tenhle dotaz se netýká ani tak hry samotné, jako spíše celého serveru. Hrál jsem zde po dobu 5ti (možná 6ti) let a odešel jsem pár let zpět kvůli neskutečnému lagování serveru. Začalo to lagama přes odpoledne, tak jsme dungovali v noci, pak se lagy přesunuli i na noc, tak jsme dungovali spíše hodně brzo ráno, poté již lagy byly všude. Odešli vám stovky lidí a teď se mi zdá že server jaksi dosáhl svého konce.

Ja si vzdycky rikal, ze proto aby nam tu hrali hraci bychom meli hrace za nic netrestat. Pravidla smazat ze stranek a kazdejch 14 dni by mel hrac moznost na 1h lognout gm ucet, aby si zjednal poradky sam.

Ja bych to sem teda nepsal, ale kdyz uz si napsal to cos napsal ... ale abych ti odpovedel. Resovani pkcka modrym zakazane neni, pokud ovsem tim neni docileno toho, ze prijme k ujme jinej zucastneny modrak ... a zde zda se k ujme prisel, byl vyloocen, nemylim li se. Napomahani. Byl by opravdu velky problem tam prijit s jinym pk a praci poradne dodelat ?
To přirovnání je myslím trochu přehnané. Pravidla se samozřejmě dodržovat musí, vždycky jsem je dodržoval a nemyslím si že by se to mělo změnit i na jiných hrách . Nezlob se na mě, ale v pravidlech vždy bylo že nesmí zasahovat do BOJE s pk hráči, nesmí nijak pomáhat, healovat. To že vylotil daného hráče po svém ressu už je zase daná věc toho PK, nikolik hráče který ho resl.Dopadlo by to stejně, i kdyby ho neresl, protože hráče zabil- tudíž loot náleží jemu, to že mu to crashlo byla chyba pc, serveru, - nevím teď co to způsobuje, ale to je vedlejší. Ještě bych aji souhlasil s tou karmou, ale ty killy mě prostě přijdou přehnané.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Můj věrný přítel (v tomto případě pro mě neznámý modrák - budeme ho nazývat obět) napsal page. Na čež já začal regoval a zeptal se zúčastněných jak to bylo. Jelikož mi byli podány dvě různé verze nezbylo mi nic jiného než jít do logu a ono hle:

67830> 13:45:(ecr.scp,148)WARNING: can't find definition for 'OCH: Glasumer (01be520) z 5669,306,0 ozivoval Thief (01d2c2e) na 5671,305,0.'!
67911> 13:45:(spheretrig.scp,1684)WARNING: can't find definition for 'Loot(2):(517924479) na 5667,301,0 Thief(01d2c2e) Body of Eviicka(04021d9ca): Sulfurous Ash (0f8c) (04031f3d1) (150)'!
67912> 13:45:(spheretrig.scp,1684)WARNING: can't find definition for 'Loot(2):(517924498) na 5667,301,0 Thief(01d2c2e) Body of Eviicka(04021d9ca): Nightshade (0f88) (0402e167c) (150)'!
67924> 13:45:(spheretrig.scp,1684)WARNING: can't find definition for 'Loot(2):(517924543) na 5667,301,0 Thief(01d2c2e) Body of Eviicka(04021d9ca): Eyes of Newt (0f87) (04032223c) (62)'!
..
.
.
.
Pokud chceš někomu sypat popel na hlavu, tak to udělej svým věrným přátelům.
A doufám, že tohle :
Nezlob se na mě, ale v pravidlech vždy bylo že nesmí zasahovat do BOJE s pk hráči, nesmí nijak pomáhat, healovat. To že vylotil daného hráče po svém ressu už je zase daná věc toho PK, nikolik hráče který ho resl.Dopadlo by to stejně, i kdyby ho neresl, protože hráče zabil- tudíž loot náleží jemu, to že mu to crashlo byla chyba pc, serveru, - nevím teď co to způsobuje, ale to je vedlejší. Ještě bych aji souhlasil s tou karmou, ale ty killy mě prostě přijdou přehnané.
nemyslíš vážně.
Surralis
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Surralis »

Než to tu uzavřeme, pokud chápu z logu co vidím, tak resl Pk a Pk následně lootlo hráče, v čem má být ten důkaz ? Je možné že ho tam nevidím a je tam, tak se jen ptám.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Surralis píše:Než to tu uzavřeme, pokud chápu z logu co vidím, tak resl Pk a Pk následně lootlo hráče, v čem má být ten důkaz ? Je možné že ho tam nevidím a je tam, tak se jen ptám.
z logu co vidím, tak resl Pk a Pk následně lootlo hráče
Surralis
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Surralis »

Ocroc píše:
Surralis píše:Než to tu uzavřeme, pokud chápu z logu co vidím, tak resl Pk a Pk následně lootlo hráče, v čem má být ten důkaz ? Je možné že ho tam nevidím a je tam, tak se jen ptám.
z logu co vidím, tak resl Pk a Pk následně lootlo hráče
:clap: takže vlastně to o čem dávno víme, a vůbec to nezapíráme :D
Surralis
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Surralis »

Nic pánové, byla radost tu s vámi podiskutovat. Přeji hezký zbytek večera
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Máš pravdu, gm skutečně pochybylo, killů měl totiž dostat 15. Přičemž klidně ještě bonus za lhaní GM.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ocroc píše:Máš pravdu, gm skutečně pochybylo, killů měl totiž dostat 15. Přičemž klidně ještě bonus za lhaní GM.
konzultovane rozhodnuti ...

cekal sem jestli se neozve postizeny, ze predesle tresty byly tvrdsi ... :)
Lamar
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamar »

Zdravim tady majitel uctu - Glasumer,
Nechapu v cem je problem beham s tim kamosem bezne ten ice tak nema nekra blue me je to jedno. A nevidim v tom zadny poruseni pravidel do pk/blue boje jsem nezasahoval, pritom kvuli cc to pkcko umreli od moba tak jsem ho resl ( v cem je problem? JDEM DUNG SPOLU!) pak lootl to blue ( regy aby se neposral ten typek za 300 regu od kazdyho ma skladacku a vadi mu ze prijde o 300 regu kdyz projede pvp) .
Podle me je to vas nejaky kamarad, proste nekromancer bez guildy ani to jmeno neznam(nevim ze by patril k nejakym top prskum na serveru) ma skladacku a GM reagujou hned jakmile napise page..... ja kdyz napisu page tak GM si to vyresi nejdriv za pul hodky.
Me pojede pk pred mym barackem v gz kdyz jsi du pro kafe a nebrecim hned z toho je to jenom hra ale kvuli tomuto jenom z principu odmitam ten trest.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Pokud čekáš na vyřízení page půl hodinu, tak to je do nebe volající.
To, že se Váš [MG] výklad pravidel neslučuje s výkladem, který chápou i běžní smrtelníci není můj problém. Jelikož s trestem nesouhlasíš mohu nechat trest přehodnotit skrze celý GM team. Pokud to bude tvé výslovné přání.

A k mé rychlé reakci na page. Co k tomu dodat. Prohřešek se udál v 13:45 dle logu. Já ho začal řešit až v 17:30 +-, kdy jsem dorazil z práce. To, že Vás Counselor uvěznil chvíli poté co se ošemetná situace stala neznamená, že někoho upřednostňujeme. Takže pokud tu ještě uvidím něco o tom, že je to náš kamarád, nějak mu nadržujeme a bude to bez důkazů bude autor potrestán dle platné novinky z 22.8.2011.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Lamar píše:Zdravim tady majitel uctu - Glasumer,
Smisene vypravy to maji vzdycky tezsi, at uz tim ze kdyz nekoho potkaji ony a nebo jsou potkany nekym jinym. A to jak z duvodu toho, ze dane pkcko chce nekoho pojet, nebo dani modraci chteji pojet pkcko. Stavi to jeho (pkckovo) spolubojovniky do neprijemnych situaci, kdy maji li pomoct ci nemaji, az kam si mohou dovolit zajit aby to nebylo napomahani ? ... Bylo to zde jiz nekolikrat reseno, v prohrescich se to objevilo nekolikrat. Dokavad jdete s pkckem a ddelate jen a jen pvm je to v poradku, dokud do toho prijde jakekoliv pvp, a nejak se ho budete ucastnit, poskytnete vyhodu pkcku, kterou by bez modraka nemel, tak jde o napomahani a je jedno jestli mu to zkrati cestu od krize o 2 minuty tim ze ho resnete. Proste uz je to jednoznacne napomozeni vrahovy a jde o cin zavrzeni hodny minimalne karmou. Asi sme moc rp a bereme to proste tak.
Lamar
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamar »

Ale ja jsem se do pvp nepletl zabil ho mob.....tak pokud se nepletu je to pvm.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Lamar píše:Ale ja jsem se do pvp nepletl zabil ho mob.....tak pokud se nepletu je to pvm.
Jestlize chtel lootit modraka a jakoze lootil ... tak se mel jit resnout ke krizi. Jestli ste chteli jit ciste pvm dung, tak ste toho modraka meli jit resnout a nebo ho tam nechat mrtveho a jeho tela si nevsimat.
Lamar
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamar »

A kde se to piše v pravidlech že toje zakazany?
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

"Je zakázáno za modrou postavu přímo či nepřímo podporovat červeného či oranžového hráče v PvP souboji s modrou postavou, nebo postavou která se nemůže této modré postavě bez postihu postavit(například heal, bandage, protekce apod.)"

Ačkoliv se v tomto výpisu z pravidel popisuje pouze situace přímo v PvP boji, tak je do něj zahrnuta i Vaše situace. Nepřímá podpora je i to, že zvedneš Pkačko, které následně lotí modrého hráče.
Lamar
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamar »

Je tam proste napsany pvp... A ja ressoval pkcko uz kdyz to bylo kvuli pvm.
Porad mam za to ze jsem zadny pravidlo neporusil
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Jak locení modrého hráče souvisí s PvM, vysvětli mi to prosím.
Zamčeno