New gun
New gun
ahoj ,chcem sa spýtať gm či tie nové zbrane /scepter,bokuto,no-dachi,paladin sword,machate a ostatné,či sa im bude pridávať plusovosť ?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Re: New gun
zatim ne, nejdriv je potreba je pridat do kraftingu a trosku vybalancovat
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Ale výhledově se s tím počítá? popř i další "nové" zbraně z kompletního výčtu uo vč archery zbraní ?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
ty nové (dlouhy elfsky luk, paladin special mec apod) možná, možná se nechají jen jako speciálky pro povolání. Ty ještě novější zbraně (glass staff, glaive, talwar) pravděpodobně ne, to se mi asi nepodaří nacpat do mapy.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Kompletní mapa 2.56
Jo to jsem myslel, novější z edice pro gargoyly jsem nemyslel ani mě to na týhle sfere nenapadlo, že by to nějak rozumně šlo
Šlo mi o zbraně,m které již na DP jsou jako např právě specky/frakční apod, ale pár dát i jako plusové, ať z toho mají užitek i ostatní by bylo fajn, je mi jasný že to není prirorita, ale dík za odpověď 

Přesně, v rámci větší rozmanitosti. A hlavně ať jsou lepší jak ty dosud jediné používané, jinak to bude práce k ničemu!
The Third
Kdyby se tak vymyslela nějaká jednoručka s velkou průrazností do armoru ... Klidně i pomalejší .) ... ( *kouká se na svého guardiana* )
j a 2H pak budou bez smyslu.....mas kamenfky.