Deceit

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Deceit

Příspěvek od Wlern »

Aknah píše:
Wlern píše: Nebyla to doba, kdy kill stal 50k ?
Ikdyby stal 5K, cim bych si tim pomohla? budu stejny prase jako je on? lidi ho zabijou jednou,2x a stejne se tam za par dni zase postavi jak "neco" v poli a bude tam hodiny tamovat... :roll:
Ale ja nikde nepsal, ze jsi ho mela zabit... ( i kdyz me to taky napadlo ), ale spis jsem premyslel, jak by vam to mohl sprasit jeste vic...

UO je divna... Smrt temer nic neresi... :-/
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Wlern píše:
Aknah píše:
Ikdyby stal 5K, cim bych si tim pomohla? budu stejny prase jako je on? lidi ho zabijou jednou,2x a stejne se tam za par dni zase postavi jak "neco" v poli a bude tam hodiny tamovat... :roll:
Ale ja nikde nepsal, ze jsi ho mela zabit... ( i kdyz me to taky napadlo ), ale spis jsem premyslel, jak by vam to mohl sprasit jeste vic...

Dajte tam cedulku ako na nb rune aj so sekerkou :) tamnut a jit dal, inak... :twisted:
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Beztak mustové v dungu jsou kravina už od začátku :)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Illidan píše: Nechapem zcoho usudzujes ,zeby si ma dokazal zabit ) ...A hreje ma u srdca ,ze furt to mas vhlave co sa stalo pred 5 rokmi ...
Ja? ja nikde netvrdim, ze bych te dokazala zabit, ja totiz nikde ani netvrdim, ze bych te chtela zabit a kvuli mustovi mi za to fakt nestojis...a aspon vim, s kym jsme meli tu cest. A nemam to furt v hlave, ted se mi to akorat vybavilo, kdyz se tu udelaly zmeny kvuli ubohym tamerum, co si musi hodiny kempit mustu, "hamty hamty, at mam vic nez tamty" (jeste takovyho co stoji par sprdliku) a jeste kdyz prijde vyprava ,tak jim toho mustu zabije..no jako promin...na takovy inteligenty, se fakt nezapomina...a nevim jak ty,ale ja mam rok 2012...takze to jsou 4 roky :oP
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Wlern píše:
Aknah píše:

Tak ja to tak pochopila s tim zabitim :)
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Severka píše: Dajte tam cedulku ako na nb rune aj so sekerkou :) tamnut a jit dal, inak... :twisted:
Cedulka me taky napadla...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Cedulka je az krajni reseni. On na kempeni obecne nepanuje jednotny nazor. Na jednu stranu lze akceprotvat duvody, a moznost dualu tuto moznost jeste tak nejak rosziruje- zatimco cekam na spawn budu proste klikat vedle neco, co neodporuje pravidlum. Kemp jako takovej zakazat lze cedulkama, lze zvednout resp na nejvyssi spherounosnou mez, nebo se pokusit to udelat nejak, aby to kempit neslo, pripadne to kempeni znesnadnit nejakym vyskytem veci okolo. Vsechny moznosti bereme v potaz a pokud si myslime, ze nekde je treba zakrocit, zakrocime.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Acarus píše:Cedulka je az krajni reseni. On na kempeni obecne nepanuje jednotny nazor. Na jednu stranu lze akceprotvat duvody, a moznost dualu tuto moznost jeste tak nejak rosziruje- zatimco cekam na spawn budu proste klikat vedle neco, co neodporuje pravidlum. Kemp jako takovej zakazat lze cedulkama, lze zvednout resp na nejvyssi spherounosnou mez, nebo se pokusit to udelat nejak, aby to kempit neslo, pripadne to kempeni znesnadnit nejakym vyskytem veci okolo. Vsechny moznosti bereme v potaz a pokud si myslime, ze nekde je treba zakrocit, zakrocime.
Suhlasim a som zato rad :) Tak moj nazor na kempenie je taky, ze nech si kazdy kempi a harvi ako len chce, kym tym vaznejsie nenarusuje priebeh dungu dalsej vyprave - takze nesmie zabijat hlidacov, blokovat dvere a tamovat musty - to, ze trebars vo wrongu zabija lsn-ka dalsej vyprave vadit az tak nebude, kedze tam sli asi hlavne po musta a poklad... ;)
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Cedulky v dungách se mi moc nelíbí, kazí to atmosféru, spíš bych byl pro aby se zakázalo čekat na resp mustů v dungu všude a je klid, není třeba prznit dungy cedulkama.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Nepřejde vám vybrečení takového zákazu trošku hloupé?:p Mě ano.Je to jen kůň a když má někdo čas tam kampit tak ať si tam kempí je to jeho volba.Stejně jako je vaše volba jít dec.

To je jako brečet že mi neustále někdo harví Krakeny na ilshenaru.
Přestante hrát pro mamůnek a hrajte trošku pro zábavu ;)
Aknah píše:...budu stejny prase jako je on...
Kempení je hrozná prasárna no :p a že ti tamnul mustu?:p Však tam byl první :D
Správce charity válečníků
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Přečti si to celý, ne že ho tamnul, jde o to že kdyby ho nahodou netamnul on tak ho radši zabil
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Raynor píše:
Aknah píše:...budu stejny prase jako je on...
Kempení je hrozná prasárna no :p a že ti tamnul mustu?:p Však tam byl první :D
Raynore, ty jsi nechodil na zakladku? tebe tam nenaucili cist? si asi dost hodin chybel vid? je to videt.... :roll:

A nikdo si tu nevybrecel zadny zakaz, mne je to jedno at si kazdy kempi co chce a kde chce,ale kdyz za nim jde vyprava, tak snad neni pro toho dotycnyho takovy problem mu (at hlidace nebo) mustu nechat at si ho muze (zabit nebo) tamnout, kdyz to k tomu dungu patri a jit dal, je to ubohost tomu druhymu zabit....ale jak je videt jsou tu takovy hraci,kterym to dela dost velky problem...
Kdyz chces na neco reagovat, tak si to nejdriv prosimte dobre precti jo..diky
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Dudek píše:Přečti si to celý, ne že ho tamnul, jde o to že kdyby ho nahodou netamnul on tak ho radši zabil
Tak to je moula ale ale brečet s tim na forku je taky nesmysl.Moudrý člověk by se tomu nejspíš zasmál a šel dál..

Ano,ano,ano četl jsem to velice zběžně :D
Správce charity válečníků
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Místo cedulek bych to udělal jednoduše, aby se to nedalo kempit....
1 nápad: delší timer
2 nápad: než naběhne resspawn, třeba za 1 hodinu, tak během toho třeba resspawn po 20 minutách nějakýho NPC co není snadno zabít a bez lootu pokud tam není jezdítko.
3 nápad: deed na jezdítko.. tzv. po tom co se vejde do dungu bych dostal deed na musta a v nějaké části dungu by byla třeba nějaká socha, kde bych na ni poklikal a ukázal by se mě musta deed zmizel, toho bych si tamnul a neměl bych nárok na dalšího...musel bych dung znova..samozdřejmě ošetřit aby něšlo 10 lidí a nedostal každej deed na musta... pokud by to šlo. třeba omezit musta jen na tamery(druid,ostro,shaman)
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

ve WOWku je nejaky id na dungy + questy ci co - splnis a za tu postavu muzes znovu az za ... treba tyden
kdyz by se zavedlo na hraci ze kdyz uspesne tamne daneho musta tak nemuze treba jeden den ten samy color tamovat (v ruznych dungach neni ten samy typ musta ze?), tudiz kdyby tam tamnul musta a zustal a dalsi vyprave ho zabil tak je to jasne kazeni hry a dat prudice :-)
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Raona píše:ve WOWku je nejaky id na dungy + questy ci co - splnis a za tu postavu muzes znovu az za ... treba tyden
kdyz by se zavedlo na hraci ze kdyz uspesne tamne daneho musta tak nemuze treba jeden den ten samy color tamovat (v ruznych dungach neni ten samy typ musta ze?), tudiz kdyby tam tamnul musta a zustal a dalsi vyprave ho zabil tak je to jasne kazeni hry a dat prudice :-)
Mě třebas kazí hru PK. Jsem pro prudiče pro všechny. :roll:

Nevím, co jste všichni taaaak strašně žhavý po co možná největšim počtu restrikcí, zákazů a příkazů. Nějaká davová verze masochismu a touze po otroctví? Fakt mi z některých lidí poslední dobou zůstává stát. (Rozum samozřejmě!)
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Retromancer píše:
Raona píše:ve WOWku je nejaky id na dungy + questy ci co - splnis a za tu postavu muzes znovu az za ... treba tyden
Mě třebas kazí hru PK. Jsem pro prudiče pro všechny. :roll:

Nevím, co jste všichni taaaak strašně žhavý po co možná největšim počtu restrikcí, zákazů a příkazů. Nějaká davová verze masochismu a touze po otroctví? Fakt mi z některých lidí poslední dobou zůstává stát. (Rozum samozřejmě!)
Člověče jak ja s tebou v tomto směru souhlasím, většinou ne ale v tomto jsi to napsal naprosto přesně.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

normalne lutujem ze som pred 4 - 5 rokmi toho mustanga zabil co tu ztoho vzniklo :P ale urobil by som to znova som si ho tam dlho kempil a oni mi ho chceli ukradnut enveim co si to dovoluju ...
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Illidan píše:som si ho tam dlho kempil a oni mi ho chceli ukradnut enveim co si to dovoluju ...
bla bla bla bla bla,...a tu o Cervene Karkulce znas?
Kdyz mas mluvit mlcis a ted ti to najednou nejak mluvi...
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Retromancer píše: .... Nějaká davová verze masochismu a touze po otroctví?
Jestli jsou slusny hraci masochisti, co jsou pak ty cunata? :paranoid:
Kdyby tu hrali slusny lidi nemusely by se tu pak resit jejich prasarny....
Odpovědět