Zrychlovátko

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Re: Zrychlovátko

Příspěvek od Vitasho »

Retromancer píše:.....
Shaman je silný možná až moc, požadovat posílení je směšné.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

bigdrobek píše:Podle mě tou dmg je těžce před ostatníma. Ostro s elven HC má problém se vyrovnat dmg shamana, alespoň z toho co jsem pozoroval já.
A mluvis ted o zakladnim morfu do grizzliho, nebo o ctyrminutovem specialnim morfu? :)

Ale bavime se tu o tom, proc nema zrychleni. Silu nebo slabost toho smeru nejlepe posoudis, kdyz si to za nek zkusis...
bigdrobek
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od bigdrobek »

Mluvim o tom speciálním morfu v kterým můžeš být skoro pořád.. Říkám si když je to tak k ničemu proč to tolik lidí hraje a tolik se to tahá do dungů. Já osobně velkou zkušenost nemám, ale lidi který se mnou chodí do dungu to hrajou a vidím co to umí a jakou to dává soustavnou dmg, jak rychle to mlátí i jaký to má problémy s přesunem (nemyslím že ta rychlost je nějákej fatální problém)..
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

rozhodne do strednich dungu medved bezkonkurencne best dmg dealer. nastesti slape pasti. jakekoliv upravy tohoto povolani by byl overboost.

ale vampovy bych to dal do vsech morfu. zas tak ubah morfy brujah a tremer nemaji aby treba nemohli litat rychleji..
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Do všech morfů? Bruhaj ani Tremer stone zakázaný nemají a ty "slabší" by se zrychlovátkem podlě mě pak overboost byly, v dungu to až takový problém nebude, jestli je někdo rychlej a nebo ne, ale představ si High horizita/stona/spec morf se zrychlovátkem v pvp, to si myslím, že chtěný není, ačkoliv by mě bavilo s tím honit pk, což jde úspěšně i teď.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Xan píše:Do všech morfů? Bruhaj ani Tremer stone zakázaný nemají a ty "slabší" by se zrychlovátkem podlě mě pak overboost byly, v dungu to až takový problém nebude, jestli je někdo rychlej a nebo ne, ale představ si High horizita/stona/spec morf se zrychlovátkem v pvp, to si myslím, že chtěný není, ačkoliv by mě bavilo s tím honit pk, což jde úspěšně i teď.
Víte, jaká by to byla vůbec ostuda, kdyby nějakého pvpera v ress robce umlátil nějaký imp? To se přece nesmí stát! :D
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Pvp neznam, ale teprve az sem nekolik lidi na mape videl jak splasene pobihaji celym svetem pres porty pochopil jsem proc rikali. Nezajdeme "zabehat"?
Takze si rikam, ze postava ktera toho moc nenabeha by si asi zahrala jen na miste, kde uz dobehali
Rainbow
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Rainbow »

Radši než zrychlovátko pro shama bych umožnil nešlapání pastí. 1. Nedokážu si představit harmujícího a nesmrtelného medveda
2. Nyní je sham do high dungu celkem nepoužitelný a to je škoda
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Rainbow píše:Radši než zrychlovátko pro shama bych umožnil nešlapání pastí. 1. Nedokážu si představit harmujícího a nesmrtelného medveda
2. Nyní je sham do high dungu celkem nepoužitelný a to je škoda
Jo to bych taky asi uvítal.
Odpovědět