Top gorget na ranga

Vaše nápady a návrhy
Zamčeno
Woret
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Top gorget na ranga

Příspěvek od Woret »

Panove, panove, panove... mile GM

Nechapu proc trestate lidi, kteri se proti tomu neprovinili.

priklad: ve lhute ve ktere to bylo mozne sem si napsal page o gorget na ranga, ale jak sem ted po vikendu lognul, zadny tam nevidim.
Pak se nekde doctu, ze 2 lidi podvadej, no tak proc jim nesmazete cele topko a nepotrestate jen je? A nebo neseberete ty gorgety vsechny? Fakt nechapu vas smysl pro spravedlnost nebo jak vy tomu rikate.

Jako asi je tu zbytecne brecet, kdyz sem tady cetl o te kisce a podobnych pripadech, jde to tady do poradnych .......

Zlate doby starych GM
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Re: Top gorget na ranga

Příspěvek od Sir Artuhr »

Dneska jsem to resil s panem Okrokem a bylo mi receno, ze mam smulu. Rozhovor z icq sem preposilat nebudu to se mi nezda fer, ale vezte ze nam pribylo dalsi arogantni a samolibe GMko, ktere ma nauceny argumenty asi z nejakeho manualu pro zacinajici Gmka, protoze mi bylo sdeleno ze kvuli zneuziti nekolika hracu mame smulu vsichni. A preposlu vam vsem radu od dotycneho pana GM. Mame si to mezi sebou kdyztak povymenovat:p Takze klasika..

Ja jsem napriklad byl od 5.8 do 12.8 pryc. Lhuta na vymena byla od 7.8 do 11.8, coz je dost o sobe zvlastni, takze jsem uz mel smulu casove. Jako dat lhutu na vymenu itemu 4 dny, aby mi fungovalo topko, je uz dost samo o sobe znakem znacne nedomyslenosti a zbrklosti daneho GM. A to ze nekdo zneuzije nastaveni je sice smutny pribeh, ale pokud nekdo neni schopny vec promyslet tak aby se to nestalo, tak podle me nema GM delat nebo by na nej mel nekdo dohlizet.

Osobne si myslim, ze by se mela dat moznost nove vymeny treba i za 500 AC napriklad, ale nechapu proc kdyz jsem si pracne poskaldal fena komplet, tak ted po 4 letech nekdo prijde s tim, ze tomuto brneni neco chybi a musim si shanet dalsi cast, aby mi fungoval komplet. To je jako kdybych si koupil auto a za mesic mi rekli, ze jestli si nekoupim nejakou soucastku nebude mi jezdit... Nerozumim tomu co se tady ted zaclo dit.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

prodam ti jeden krk za 4 sochy. ;p
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Máš mé svolení ho sem originální přeposlat.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Ani ne cece zase tolik me to nepali.. Myslim, ze tohle forum bude jako obraz tveho pristupu stacit. Jenom doufam ze bude priste vzato do uvahy i to, ze jsou tu i slusni hraci a ti trpi nejen chovanim tech neslusnych, ale potom i opatrenima proti tem neslusnym. Nevidim duvod, proc by neslo zase vymyslet zpusob, jak se dostat k tomu gorgetu i treba zase za nejaky poplatek.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Prideleni gorgetu tusim bylo delano gm...

Tudis opatreni proti sou lehka, pouze casove narocnejsi.
V tom je problem, psat si cislo kazde casti kazdeho kompletu, ke kteremu byl pridelen gorget...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Woret
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woret »

jde o to ze ja sem to stihnul tom danem terminu napsat o nej vse potrebne sem pro to udelal a nemam ho! Kdyby to bylo po danem limitu ktere stanovilo ono dotycne GM tak je mi to jedno. Nevim proste ty nove GMka si delaji to co se jim zrovna hodi do kramu. Sice moc nehraju tedka, ale chtel sem si to zkompletovat no. To je vse.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Kód: Vybrat vše

2011-08-11 15:23	GM Page	chtel bych poprosit o gorget na rangera na postavu s ID 014ad4

-> Upravení textu novinky	2011-08-11 14:56:00
Gorgety rozdávalo "staré" poloaktivní gm ze své dobré vůle za velmi zvýhodněnou cenu. Když ani to někteří neumí ocenit a hledají způsoby jak toho zneužít tak se to zatrhne pro všechny, skutečně nikdo nemá čas vás hlídat jako malé děti a kontrolovat každé ID.
Woret
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woret »

Ocroc píše:

2011-08-11 15:23	GM Page	chtel bych poprosit o gorget na rangera na postavu s ID 014ad4

Gorgety rozdávalo "staré" poloaktivní gm ze své dobré vůle za velmi zvýhodněnou cenu. Když ani to někteří neumí ocenit a hledají způsoby jak toho zneužít tak se to zatrhne pro všechny, skutečně nikdo nemá čas vás hlídat jako malé děti a kontrolovat každé ID.

jasne ono je mozne ze sem tu page poslal az potom co jsi to upravil, protoze sem to cetl uz driv ale nemel sem pristup k UO
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Ocroc píše:

Az tolko roboty to nie je ci? teda pokial si tie id nechces pisat do zositka ;p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Woret
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woret »

uz to neresme, klidne muze lock, sem rad ze mi slusne odpovedel :)
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Sir Artuhr píše:Ani ne cece zase tolik me to nepali.. Myslim, ze tohle forum bude jako obraz tveho pristupu stacit. Jenom doufam ze bude priste vzato do uvahy i to, ze jsou tu i slusni hraci a ti trpi nejen chovanim tech neslusnych, ale potom i opatrenima proti tem neslusnym. Nevidim duvod, proc by neslo zase vymyslet zpusob, jak se dostat k tomu gorgetu i treba zase za nejaky poplatek.
Tvrdíš že jsem s tebou jednal po ICQ špatně, proto bych rád aby jsi sem celý (originální) rozhovor překopíroval. Když už mě z toho osočuješ, dokaž jak jsem jednal s takovým slušným hráčem jako jsi ty. Máš čas zítra do půlnoci, jinak dostaneš trest dle pravidel serveru.
Woret píše: jasne ono je mozne ze sem tu page poslal az potom co jsi to upravil, protoze sem to cetl uz driv ale nemel sem pristup k UO
Ty jsi ale celý topic založil na tom že jsi to poslal včas a nové,zlé gm se na tebe vyprdli.

Gorgety se rozdávali od 7-11.8.2011 a ty jsi během této doby ranga nalogovaného měl.

2011-08-09 20:37:52	*ip*	*jmenouctu*	Notriwin	Login
2011-08-09 20:38:37	*ip*	*jmenouctu*	Notriwin	Logout	 
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Ocroc píše: Tvrdíš že jsem s tebou jednal po ICQ špatně, proto bych rád aby jsi sem celý (originální) rozhovor překopíroval. Když už mě z toho osočuješ, dokaž jak jsem jednal s takovým slušným hráčem jako jsi ty. Máš čas zítra do půlnoci, jinak dostaneš trest dle pravidel serveru.
Nikde netvrdim, ze jsi se mnou jednal na icq nejak spatne. Takze bych te poprosil, aby jsi nejspise v ramci sveho pokusu udrzet si autoritu me nepouzival jako obetniho beranka. Naopak jsem napsal, ze sem preposilat icq rozhovor nebudu, protoze se mi to nezda fer a jakkoli vhodne zverejnovat nase soukrome rozhovory z icq. A ano povazuji se za slusneho hrace. Hraju tu uz nejaky ten patek a pokud si zadas moje jmeno do prohresku zjistis, ze moje nejvetsi vulgarita byla afk. Jednam s tebou jako slusny clovek a jako rovny s rovnym. Narozdil od tebe. Ty jsi se zmohl jen na vyhrozovim trestem dle pravidel a udeelovani ultimat a to pouze na zaklade toho, ze jsem upozornil na nespravedlnost a nefer jednani z tvoji strany. Takze jak uz jsem napsal ve svem drivejsim postu. Myslim, ze svuj GM image si dostatecne vytvaris kazdym svym postem tady na foru. A pokud mas pocit, ze jsem urazil tve GM postaveni, pak se hluboce omlouvam.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Sir Artuhr píše:Dneska jsem to resil s panem Okrokem a bylo mi receno, ze mam smulu. Rozhovor z icq sem preposilat nebudu to se mi nezda fer, ale vezte ze nam pribylo dalsi arogantni a samolibe GMko, ktere ma nauceny argumenty asi z nejakeho manualu pro zacinajici Gmka, protoze mi bylo sdeleno ze kvuli zneuziti nekolika hracu mame smulu vsichni. A preposlu vam vsem radu od dotycneho pana GM. Mame si to mezi sebou kdyztak povymenovat:p Takze klasika..
Je od tebe pekne, ze se tu navazis do gmka a neposkytnes nam tu nijaky dukaz. Bud bys mel sva slova nejak podlozit a nebo se sem nepsat tyhle impertinence.

Pokud to dobre chapu GMka udelali vstricny krok hracum, aby mohli ziskat za nizsi porizovaci cenu cast do kompletu jinak, nez jej ziskat v dungeonu, kam se zacne do pokladu davat. Jenze, jak zde plati, co neni 10x systemove osestrene to ti hraci ( nekteri, jsou tu i slusni a cestni ) ochcijou a pak jak se to nabaluje, nelze zpetne at uz ty gorgety smazat a pridelat vrasky tem slusnym a nebylo jine cesty nez to proste zrusit tohleto vydavani.

A vzhledem k podvodnikum, neni v silach rucne kontrolovat kazde idcko, a zpetne zadat o veci gm a udeleni vyjimky (at uz v jakemkoliv pripade[vzdyt se to nikdo nedovi]) smrdi dana zadost supportem. Nejvic nejlepsi je, kdyz se takovych zadosti sejde na jedno gm trebas 6-7 a nejsou schopni pochopit zakladni argumenty a dany stav veci. Proste zde zatim jina varianta moznosti ziskat danou cast kompletu nebyla ani navrzena a ani me nijak nenapada jak tu udelat, aby ti vychcanci to nejak neochytracili. Pohruzka smazani accountu nefunguje bohuzel, viz prohresky s O/Ch zneuzitim rewardu, kde jasne v pravidlech se pise, ze se za to budou ucty. Je to smutne, ale je to tak.

To, ze gm nevyhovi vasi zadosti automaticky nemusi znamenat ze je arogatni a samolibe. Navic nechapu zde fakt, ze pokud jste to na icq vyresili, ze mas potrebu to rozmazavat zde na foru, a stezovat si na danou vec, ktera se na icq udala, ale nasledne nikomu nic neobjasnit.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

No to je prave to ze jsem zadne impertinence nepouzil. Ani ve hre,ani na icq a ani tady na foru. Takze pokud mam byt nejaky exemplarni pripad.. posluzte si. S GM Okrokem jsem se normalen slusne bavil po icq a stejne to delam tady. Takze pokud zde hodla pouzit nejakeho noveho pravidla, podle ktereho se nesmi polemizovat s GM, tak vyzaduji trest smrti a odmitam pasku pres oci. A ta arogance a samolibost byly spojene s pristupem ke me jako k nejake hracske spine. A o nejaky gorget, zde prestalo jit uz davno. To ze tady napisu svuj nazor a nekdo s funkci mi za to zacne vyhrozovat nejakym podivuhodnym trestem se mi zda ponekud nestastne.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Sir Artuhr píše:No to je prave to ze jsem zadne impertinence nepouzil. Ani ve hre,ani na icq a ani tady na foru. Takze pokud mam byt nejaky exemplarni pripad.. posluzte si. S GM Okrokem jsem se normalen slusne bavil po icq a stejne to delam tady. Takze pokud zde hodla pouzit nejakeho noveho pravidla, podle ktereho se nesmi polemizovat s GM, tak vyzaduji trest smrti a odmitam pasku pres oci. A ta arogance a samolibost byly spojene s pristupem ke me jako k nejake hracske spine. A o nejaky gorget, zde prestalo jit uz davno. To ze tady napisu svuj nazor a nekdo s funkci mi za to zacne vyhrozovat nejakym podivuhodnym trestem se mi zda ponekud nestastne.
Zoves zde nekoho arogantnim a samolibym, aniz by mohl nejak argumentovat proti, rikas, ze nekdo s tebou jedna nestandartne a mimoradne mimoramec komunikace GM-hrac, ale nedavas zde nijakeho argumentu, ktery by potvrdil dane slova. Nepochybne z tve strany neprobehla zadna zadost o support a proto bys nemel mit co skryvat. Ale je to veci mezi tebou a Ocrocem.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Sir Artuhr píše:No to je prave to ze jsem zadne impertinence nepouzil. Ani ve hre,ani na icq a ani tady na foru. Takze pokud mam byt nejaky exemplarni pripad.. posluzte si. S GM Okrokem jsem se normalen slusne bavil po icq a stejne to delam tady. Takze pokud zde hodla pouzit nejakeho noveho pravidla, podle ktereho se nesmi polemizovat s GM, tak vyzaduji trest smrti a odmitam pasku pres oci. A ta arogance a samolibost byly spojene s pristupem ke me jako k nejake hracske spine. A o nejaky gorget, zde prestalo jit uz davno. To ze tady napisu svuj nazor a nekdo s funkci mi za to zacne vyhrozovat nejakym podivuhodnym trestem se mi zda ponekud nestastne.
Jenom po tobě chci aby jsi dokázal svoje tvrzení o mě záznamem z ICQ. S hráči po ICQ jednám zcela neutrálně a slušně, dělat jakoukoliv výjimku pro kohokoliv, například v tomto případě ti dát gorget za stejnou cenu jakou to měli hráči když jsi byl na dovolené, tak může další člověk co to nestihl říct že supportujeme určité hráče protože oni gorgety nedostali.
Takže ve chvíli když mě někdo, kdo navíc má jisté blíže neurčené výhody plynoucí z toho že je to starší hráč (a měl by se dle toho i chovat), začne na veřejném serverovém fóru hanět že jsem s nim jednal jako s "špínou" jenom protože nedostal "support", tak to samozřejmě budu řešit.

Tudíž ti stále beží limit na to aby jsi ten záznam ICQ postnul a nechal ostatní zhodnotit co jsi psal ty a jak jsem já vůči tomu byl "samolibý" já. Pokud to nepostneš, bude to vyřešeno jak jsem zmiňoval výše.
Ve chvíli kdy záznam postneš, nebudu to dále řešit, topic locknu a nechám to každého zhodnotit po svém.

Johny Matovic: Ano, vzhledem k tomu jakým stylem funguje pomocný program pro GM, musíme si ID opisovat z journalu do poznámek.
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Ocroc píše:Ve chvíli kdy záznam postneš, nebudu to dále řešit, topic locknu a nechám to každého zhodnotit po svém.
Myslím si, že není důvod ten topic hned lockovat. Třeba po přečtení toho výpisu se k tomu bude chtít někdo vyjádřit.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Woret
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woret »

Gorgety se rozdávali od 7-11.8.2011 a ty jsi během této doby ranga nalogovaného měl.

2011-08-09 20:37:52 *ip* *jmenouctu* Notriwin Login
2011-08-09 20:38:37 *ip* *jmenouctu* Notriwin Logout
Ano dal sem pristup kamaradovi aby se podival jestli ste mi ho tam dali.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Cele jsi to pretocil, gratuluju. Tady o gorget prestalo jit uz pred hodne dlouhou dobou. Myslim, ze jsi trosku nepochopil kvuli cemu jsem byl rozezlen. Kvuli gorgetu to vubec nebylo. Nejsem proste zvykly, aby mi nekdo daval nejake ultimata a vyhrozoval mi smazanim za nic, jen kvuli tomu, aby si umele vyvolal u lidi dojem autority. A jeste na me zkouset, ze jsem na tebe utocil kvuli tomu ze jsem nedostal nejakej support... Jestli neco urazilo tebe z mojich slov tak se omlouvam, ale bud si jistej ze tohle vsechno dost urazi me. A pro tvuj klid a klidne spani sem davam ten icq rozhovor. Samozrejme ted uz to ztratilo veskery vyznam, ale skrz ferovost a kompletnost to sem poslu pokud si to prejes.

artu(10:32:04 15/08/2011)
Cau Chtel jsem se zeptat jestli by jeste nebyla moznost dodatecne koupit ten fenix chain krk. Mam komplet uz docela dlouho nestalo me to zrovna malo casu to sehnat, tak bych rad dostal stejnou sanci jako ostatni na koupi toho gorgetu za 300AC Na vymenu byl cas pouze od 7 do 11 a to jsem jaksi prosvihl, protoze jsem od 5 do 12 travil dovolenou v Turecku, takze jsem nemel moznost nejak se k vymene dostat

647572391 (17:49:59 15/08/2011)
Rozdávání gorgetù pro lidi s celým kompletem bylo zrušeno kvùli zneužívání hráèi.

artu (17:52:53 15/08/2011)
Aha takze mam smulu jinyma slovama?

647572391 (17:52:58 15/08/2011)
Ano

artu (17:53:10 15/08/2011)
V pohode nic jinyho jsem ani necekal:p

artu(17:56:15 15/08/2011)
Takze jsem si sehnal v podstate vec pred 4 rokama a ted musim sehnat jeste gorget aby mi to fungovalo? To je fer To je skoro jako kdyz si clovek koupi auto ktery nejezdi a musi si koupit jeste nejakou soucastku aby jezdilo:p

647572391 (17:56:49 15/08/2011)
Mùžeš podìkovat hráèùm kteøí toho zneužily že si nìkdo dá práci a dá vám tu možnost.

artui (18:00:46 15/08/2011)
To je smutny pribeh sice ale to jsi mel asi zustat u kresleni dobrodruzstvi v Dracim Doupeti a ne delat Gmko na hnoji jako je DP:p Ja bych si ten gorget klidne i dokoupil i za 500 AC treba. Jako kdyby to byla nejaka novinka, ze na DP nekdo neco zneuzije , kdyz se neco nedomysli.

647572391 (18:02:40 15/08/2011)
Ok, hodnì štestí jinde.

artu (18:05:14 15/08/2011)
jj vidim ze jsi si velmi rychle osahal pristup GM na dp k slusnym podle pravidel hrajicim hracum. Takze za to ze nejaky dmnt zneuzije nastaveni, tak my co skladali ten komplet nevim jak dlouho mame proste smulu. Tak jsem z toho trosku rozezlen, ale spis jsem teda zklamany, ze do GM teamu si nasel cestu dalsi velice rozumne uvazujici clovek. Takze hodne stesti s gmkovani.

artu (18:06:39 15/08/2011)
Chci jen jeste zeptat Bude jeste nejaka jina moznost jak se k tomu gorgetu dostat? nemyslim pouze dungovanim, ale zase nejakou smenou napriklad

647572391 (18:07:11 15/08/2011)
Ano, mùžeš to smìnit s jinými hráèi.

artu (18:07:36 15/08/2011)
Aha jo tak dekuji za radu

A chapu ze je okurkova sezona, ale prestal bych tady uz lidem delat zabavu a nejak to uz ukoncil.
Zamčeno