Světlo má vliv na fizz kouzel. Nemá vliv na miss zbraní. Specializovaný netremerský vamp má prakticky dvě možnosti - bojovat s GS potmě (lighthack) s tím, že toho moc nezakouzlí - velká šance i na fizz šipky, nebo bojovat a kouzlit se světlem z potionu (ne z kádě, ale vypít potion), ale bez bonusu za GS.
Nic víc, nic míň. Teoretické nahazování světla pomocí kamenovek a nošení luceren je pro HC hráče a nemá smysl ho zmiňovat. První je nespolehlivé, druhé má jiná omezení - byť je to reálné.
Jen tak diskuzně ...
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jen tak diskuzně ...
U vampa brujah/gangrel je udelana vyjimka na sipku. Teleport nefizzoval nikdy kvuli systemu jakym je fizz resen.Retromancer píše:Světlo má vliv na fizz kouzel.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
No me by nejvic stval ten fizz band no.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
fizz band ? a ne sipky a porty to hadze relativne slusne, u gangrela z fizom nieje problem, snad ked chce resovat a ma v humovi fakt malo HP, problem je to skor u brujaha kde mas 5 circle spely a podobne... ale to musi zhodnotit niekto kto to hraje
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
vážně? to mě donutilo toho vampa lognout a ověřit to co tvrdíte ...Wizzy píše:U vampa brujah/gangrel je udelana vyjimka na sipku. Teleport nefizzoval nikdy kvuli systemu jakym je fizz resen.Retromancer píše:Světlo má vliv na fizz kouzel.
http://www.empair.wz.cz/sipkavamp.jpg
ze 4 šipek mi dvě fiznuli že nemám světlo tak vážně netuším co máte za informace nebo zda hrajete na stejném serveru jako já ...
4 Acar: Já chápu specky něco vezmeš něco přidáš ... vezmeš vampovy lidskou podobu a dáš mu silný morf ... co se týče svěla tak to nechápu ... nicméně nečekám, že by došlo k nějkým změnám ale měl sem dojem, že šlo o to aby vamp byl využitelný i v náročnějších dungách ... a pokud do té postavy investuji 1m, chtěl bych s ní mít možnosti jako s ostatními postavy, a ohledně toho světla je to podle mě spíš rozmar ... který hru znepřijemňuje a není k tomu logický důvod.
hele upřímně ... vampíra si zahraju jdou za dlouhý čas a je mi vlastně jedno zda bude mít světlo nebo ne ... bo mě to neovlivní ale jak přišli specky testoval sem to a vesměs je to fajn ale co se týče hry bez světla tak mi to příde jako naprostá kravina ... to mě od lognutí toho vampa opravdu spíš odradí.
no podle vseho skutecne gangrelu sipka fizzuje ve tme, nicmene u brujahu to tak neni (=> my bad)
akorat teda je na miste otazka jestli to je naschval nebo omylem
akorat teda je na miste otazka jestli to je naschval nebo omylem
Ešte si si nezvykol na kraviny?Empair píše: jak přišli specky testoval sem to a vesměs je to fajn ale co se týče hry bez světla tak mi to příde jako naprostá kravina ... to mě od lognutí toho vampa opravdu spíš odradí.