A ja uz se bal ze tuhle cca 2 roky starou fotku nikdo nevytahne...Mrakoplas píše:osobne neznam gildu, ktera od vyhlaseni gm teamu : "zadne ztraty zpusobene jakoukoli chybou servru nebudou nahrazovany"
dostala tolik suportu jako GP...
doufam, ze se ti nemusim hrabat ve strankach a vse to hledat(kdyz uz si tak naivni a dokonce se tim chlubis na webu)...
Tendle postoj od gm sem z prvu take nechapal, kazdopadne je jediny spravedlivy. A pro zachovani stavu, kdy cely server nebreci, :" mami oni maji support, ja chci taky" - jediny mozny...
kdyby vam ten klicek bugnul ve chvili , kdy zadne gm nebude x dni online... taky by jste kopli ...
todle se nekomu muze stat a ten dotycky pak muze byt dotcen, ze jemu dvere gm neotevrelo...
Mne taky nasr*** todle...
http://www.empair.wz.cz/gp/foto_index.php?fid=344
dle tve logiky spravedlive...
dle meho... jelikoz mne gm neresli v risi, pri 5ti minutovym save, kdy pred save byla ziva cela vyprava, odezdena bez jedineho monstra ...a po zkonceni save vsichni dead...
to fer neni...
GM Help ???
Postavil jsem krasny velky dum. A myslite, ze se o me rika "to je Ten co postavil tu nadhernou vilu"?. Pak jsem zasadil strom, krasny smrk, kazdy den ho zaleval, je to nejhezci v sirokem okoli. A myslite ze se o me rika "to je Ten co zasadil ten nejkrasnejsi strom"? Ale to se clovek takhle jednou, jedinkrat, v opilosti spustil s kozou...None píše: A ja uz se bal ze tuhle cca 2 roky starou fotku nikdo nevytahne...
srbqf