To brzo...Dave Lister píše:sem prave zjistil ze cely forum je zmanipulovany!!!
Kód: Vybrat vše
Vše o uživateli Malakai Makaison Death Litographer Založen: 7.9.2006 Příspěvků: 16777164 [100.00% ze všech příspěvků / 14781.64 příspěvků za den]
Něco pro pobavení II
crafted by Arandil
Kód: Vybrat vše
Predam cokolvek
Kupim nic
Exkluzivne ponukam zcela zdarma velice vyrovnany duel medzi Empairom a Wicapi Wakanom,ten kdo ma zaujem si ho pozriet staci kliknut !
http://www.youtube.com/watch?v=6jQ-QDzyhpo
V hlavnych ulohach:
Mocny batman(nekromancer):Empair
Neporazitelny spiderman(mage):Wicapi Wakan
Rozhodci :Kokca !!-
Wrall Nightmare
Nevim, jestli to tu uz neni, ale myslim, ze by byla chyba se o to s vama nepodelit.
http://aktualne.centrum.cz/report/kurio ... ?id=650688
Opilej typek nakupuje pivko..
http://aktualne.centrum.cz/report/kurio ... ?id=650688
Opilej typek nakupuje pivko..
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
podla mna ta precenil:pEmpair píše:crafted by ArandilKód: Vybrat vše
Predam cokolvek Kupim nic Exkluzivne ponukam zcela zdarma velice vyrovnany duel medzi Empairom a Wicapi Wakanom,ten kdo ma zaujem si ho pozriet staci kliknut ! http://www.youtube.com/watch?v=6jQ-QDzyhpo V hlavnych ulohach: Mocny batman(nekromancer):Empair Neporazitelny spiderman(mage):Wicapi Wakan Rozhodci :Kokca !!
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
-
Ciarny Jazdec
- Orc Writer

- Kontaktovat uživatele:
Podlouhé době sem se fakt usmálJohny Matovic píše:podla mna ta precenil:pEmpair píše:crafted by ArandilKód: Vybrat vše
Predam cokolvek Kupim nic Exkluzivne ponukam zcela zdarma velice vyrovnany duel medzi Empairom a Wicapi Wakanom,ten kdo ma zaujem si ho pozriet staci kliknut ! http://www.youtube.com/watch?v=6jQ-QDzyhpo V hlavnych ulohach: Mocny batman(nekromancer):Empair Neporazitelny spiderman(mage):Wicapi Wakan Rozhodci :Kokca !!
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=zwBdpESv ... re=related
stairway to heaven, led zeppelin, reversed
stairway to heaven, led zeppelin, reversed
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Otec Z Nebes
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
(výňatek z webu Crusaders)
25.10.2009 | Decik+(Guilda Hunters jako NPC)
Chcel by som podotknúť na to čo sa stalo ... tak hráči menom Natasha, Cia , Pay , Raz, Caesar( išiel za pk nemenované ) mno prešli sme prvými dverami. zrazu sa vynorila Guilda Hunters videli pk a začali hádzať PFka všade ktore zasiahli našu GUILDU a tak jej znepriemnili HRU to som nenechal náhode a začal som konať aj s ostatkom našej výpravi !!!!! a zrazu som videl okolo seba samé Mrtve tela !! sam seba sa pýtam prečo ????? mno odpoveď je jasna zautočili na mňa a ciu a ostatných tak sme to rezali a rezali a proste sme vysekali celej les obrali sme jabĺčka a kopli sme.. a tak radu pre mladu GUILDU hunters - NEŤAHAJ BETMENA ZA PLÁŠŤ !!
------------------------

Chcel by som podotknúť na to čo sa stalo ... tak hráči menom Natasha, Cia , Pay , Raz, Caesar( išiel za pk nemenované ) mno prešli sme prvými dverami. zrazu sa vynorila Guilda Hunters videli pk a začali hádzať PFka všade ktore zasiahli našu GUILDU a tak jej znepriemnili HRU to som nenechal náhode a začal som konať aj s ostatkom našej výpravi !!!!! a zrazu som videl okolo seba samé Mrtve tela !! sam seba sa pýtam prečo ????? mno odpoveď je jasna zautočili na mňa a ciu a ostatných tak sme to rezali a rezali a proste sme vysekali celej les obrali sme jabĺčka a kopli sme.. a tak radu pre mladu GUILDU hunters - NEŤAHAJ BETMENA ZA PLÁŠŤ !!
------------------------
- Johny Matovic

- Kontaktovat uživatele:
imho by za to crusaderov mali na 100% zavriet.... ked sa ma merat podla jedneho metra.(zazil som situaciu kedy jedna vyprava mala u seba pk a druha ho napadla a ked ta prva zacala branit seba a to PK isli pekne krasne jail)Otec Z Nebes píše:(výňatek z webu Crusaders)
Sklb - okrasny clovek
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic

- Kontaktovat uživatele:
imho nemas pravdu (s tim topikom ano ale s tim prvym nie ;p )Castian píše:myslim, ze tady zadnej blue zadne pk nebranil:) Hold si musi blue hraci rozmyslet jestli nahadzou na jinych blue hracov medzi kterymi je pk hromadu pf zdi:p
Edit: v tomto topicku je to spis proto, ze autor toho prispevku to napsal jak magor:p
Sklb - okrasny clovek
Hunter píše:Hmm. Podívejme se, co nám na to řekne jezdec precedentní pravdivosti.
Castian [------||] SKLB
Vida. Kdobytobyl řekl.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
- Johny Matovic

- Kontaktovat uživatele:
woOoO JA SOM TO VEDEL!;pHunter píše:Hmm. Podívejme se, co nám na to řekne jezdec precedentní pravdivosti.
Castian [------||] SKLB
Vida. Kdobytobyl řekl.
28.10.2009 13:50 Crusaders of Destiny dfba9c - Kdo si chce odsekat trest, napište si o sekeru. Do page nezapomeňte uvést své ID.
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 28.10.2009 20:57:17, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
-
Erik Nighelt
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Johny Matovic

- Kontaktovat uživatele:
keby si sa poriadne pozrel vsimol by si si ze je o tom cela posledna stranka ^^Erik Nighelt píše:http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=prohresky
u tohohle se pobavíte..![]()
btw nová pk guilda?
Sklb - okrasny clovek
- Dave Lister
- Dark Elegizer

- Kontaktovat uživatele: