Mining noční můra :-)
Mining noční můra :-)
Nevím jestli to tu někde už není, zkoušel jsem se podívat, ale nic jsem nenašel, tak kdyby přece, tak mě nekamenujte.
Měl by jsem takový návrh, na zrušení objevování se monster při kopání. Podle mě je to čistý nesmysl. NB kopáči v minocu už stejně mají scripty přes yoko, které monstrum automaticky vyguardí jen co se objeví a ti ostatní, kteří již kopají mimo guard zonu určitě nejsou při kopání AFK, tak prostě poodběhnou a počkají, takže podle mě je to jen stráta času a někdy i nervů, když vám Zemní červ hodí haluze a vy pak nemůžete kopat, protože "neuzdvihnete" krumpáč. Jsem rozhodně pro zrušení
Měl by jsem takový návrh, na zrušení objevování se monster při kopání. Podle mě je to čistý nesmysl. NB kopáči v minocu už stejně mají scripty přes yoko, které monstrum automaticky vyguardí jen co se objeví a ti ostatní, kteří již kopají mimo guard zonu určitě nejsou při kopání AFK, tak prostě poodběhnou a počkají, takže podle mě je to jen stráta času a někdy i nervů, když vám Zemní červ hodí haluze a vy pak nemůžete kopat, protože "neuzdvihnete" krumpáč. Jsem rozhodně pro zrušení
Nejde o to, že si neporadím, ale o to, že to otravuje. A nemyslím si, že jsou hráči afk kvůli monstrům. Nevím já bych tedy u kopání afk nemohl být, aby mi zmizel třeba mytheril, který už by se mi nevešel do bágluCastian píše:oni praveze pri kopani nejsou afk kvuli tym monstrum:p takze to ma docela velky vyznam..
Nevim no jestli si nedokazes poradit se zemnym cervem je to docela zle:p

- Ian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mining noční můra :-)
Ano, proto dulni potvory vyskakujou. Aby kopaci kopajici mimo gz nebyli afk.Xiin píše:a ti ostatní, kteří již kopají mimo guard zonu určitě nejsou při kopání AFK, tak prostě poodběhnou a počkají
E:
Nekteri treba sbiraji jen black&myth, takze s tim by problem nemeli. A taky nezapominej na kopace co teprve trenuji. Ti trebas nesbiraj nic.Nevím já bych tedy u kopání afk nemohl být, aby mi zmizel třeba mytheril, který už by se mi nevešel do báglu Smile
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno jó, akorát to jenom u nechodícího skriptu. To potom nemůžeš být afk, aby ti to obcházelo celej důl, ale musíš to každou čtvrthodinu kontrolovat, to je přece nepřijatelné ;) (komické, stejně jako celej tenhle topik :))Schonny píše:Už nejde kopat v hidu?
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle topic bych nepovazoval za smesnej. Hold autor tu zrejme nehraje 10 let a protoze na to kopani poctive kouka , tak ty monstra povazuje za zbytecny pruzeni. Bohuzel asi jeste nevi ceho jsou zdejsi hraci schopny pokud jim neustale nekdo nestoji za zadkem a nenuti do toho cumet. Toz jste mu to vysvetlili tak se zas nevysmivejte cloveku co tu nestravil mladi 

professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, určitě ponechatAcarus píše:Ano je to opravdu topic k zamysleni, zda nechat hracum tak lehce pristupny material k ziskani a naslednemu ukovani zbroje, ktere je skoro ekvivaletni k nejlepsimu padavemu brnku, s vyhodou nezavislosti na fame.

- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
great cure potionXiin píše:Hehe, určitě ponechatAcarus píše:Ano je to opravdu topic k zamysleni, zda nechat hracum tak lehce pristupny material k ziskani a naslednemu ukovani zbroje, ktere je skoro ekvivaletni k nejlepsimu padavemu brnku, s vyhodou nezavislosti na fame.Ale když už se v tom musíme hnípat tak do hloubky, když už ty monstra musí být, chápu, dobrá, kvůli afkářům, k čemu od Zemního Červa ty haluze? Pravděpodobnost, že vám je dá je vždycky 80% a to je opravdu k vsteku, když pak nejde použít krumpáč, kopat atd.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Už chci vidět, jak mi ho PK nechají, až mě sundají, takže lítat banka, důl, banka, důl pořád dokola a často, nemluvě o tom, že jeden potion = 1kg, u sebe mít hodně potionů, protože trávím v dole dost času. V podstatě jenom kopuJohny Matovic píše:great cure potionXiin píše:Hehe, určitě ponechatAcarus píše:Ano je to opravdu topic k zamysleni, zda nechat hracum tak lehce pristupny material k ziskani a naslednemu ukovani zbroje, ktere je skoro ekvivaletni k nejlepsimu padavemu brnku, s vyhodou nezavislosti na fame.Ale když už se v tom musíme hnípat tak do hloubky, když už ty monstra musí být, chápu, dobrá, kvůli afkářům, k čemu od Zemního Červa ty haluze? Pravděpodobnost, že vám je dá je vždycky 80% a to je opravdu k vsteku, když pak nejde použít krumpáč, kopat atd.
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
GM tu nejsou ale jenom pro tebe, aby hru upravovali tak, aby se to přímo a přesně tobě hodilo :)Xiin píše:Nebo. Jenomže to už bude pozdě, to už budu mít 100, než to GM zaregistrují, schválí a udělajíJohny Matovic píše:nezrusist ale zvysit gain skillu
2GC: Když tě sjede pk, stejně se musíš jít zvednout a k bance pro krumpáč. Je takovej problém si vzít i tu lahvičku? Hodně potionů - musíš i odnášet rudu, takže není problém se stavit v té bance. A jestli se pořád nelíbí - používej pack zvířátka, lamku nebo koníka. Dost pomůžou, na mining to je jako dělané...
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
Mr. PeKař
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Je vela trikov ako gc mat(pobliz) a zaroven nemat pri sebe staci len uvazovat. a bugy to nie su ...Xiin píše:Už chci vidět, jak mi ho PK nechají, až mě sundají, takže lítat banka, důl, banka, důl pořád dokola a často, nemluvě o tom, že jeden potion = 1kg, u sebe mít hodně potionů, protože trávím v dole dost času. V podstatě jenom kopu
Sklb - okrasny clovek
Kopes na kseft? Tak se na to vyprdni to je pro otruby, delej do regu/michani a svitku
Kopes, aby jsi mel brnka? Radeji hrej, naky brnka ti padnou a nebudes muset bejt nevrlej z pk v dole, vyskakujicich potvor pri kopani a fizu pri vyrobe
Mining je pro ty kdo uz umi hrat(vi kde co a jak), nebo kterejm je to jedno
Kopes, aby jsi mel brnka? Radeji hrej, naky brnka ti padnou a nebudes muset bejt nevrlej z pk v dole, vyskakujicich potvor pri kopani a fizu pri vyrobe
Mining je pro ty kdo uz umi hrat(vi kde co a jak), nebo kterejm je to jedno