Stránky guild

Vaše nápady a návrhy
Longbowman
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Longbowman »

Velmi me tesi, ze je takovy zajem podivat se na stranky spici guildy. Mohu vas ubezpecit, ze vse bude v nejblizsi dobe napraveno a uvedeno do nejlepsiho poradku. Verim, ze nam to verni fandove prominou. :-P

BTW u FTP vam muzou vzdycky zkouknout heslo cestou, sic se posila v plaintextu
[size=34][color=green]// just refreshing[/color][/size]
Longbowman |Unity| [size=67][i]Fishermen's ex-friend[/size][/i]
Aquim |Order| [size=67][i]Member of [color=red]NoRK,NoHK&NoLoot League[/color] <<join us, it's [color=red]free[/color]>> [/size][/i]
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Jo pres toho total commandera to mela i LBA napadnute, bohuzel z meho compu no, nejspis asi :-P Dneska je to samy vir a obcas s tim nic neudela ani antivir...

Kazdopadne neodsuzujte, pokud momentalne nefunguje nejaka stranka, i my proste obcas bojujem jak s napadenim, tak s migraci mezi verzemi a tak vselijak...

Ale pokud uz gilda web nema dlouhodobe, anvrhoval bycch hodit GS nekam do dungu, tak jak to bylo nekde ve vedlejsim topicu :-) Primereny trest a zjisteni, jestli si toho vubec jeste vsimnou.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Longbowman píše:Velmi me tesi, ze je takovy zajem podivat se na stranky spici guildy. Mohu vas ubezpecit, ze vse bude v nejblizsi dobe napraveno a uvedeno do nejlepsiho poradku. Verim, ze nam to verni fandove prominou. :-P

BTW u FTP vam muzou vzdycky zkouknout heslo cestou, sic se posila v plaintextu
No toto! :shock: Co to nevidim? Stará vojna Long si vzpomněl na DP :). Co takhle někdy aji lognout, hm? (shart)

To Lux: Moje icq je 212503285, pokud je ještě pořád potřeba...
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
The Drak
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Drak »

Raynor píše:CoP :p Nejdou uz nakej ten patek...ale prej se na tom maka
Stranky CoP jdou jiz delsi dobu a nasledne pak navic zmenili domenu.. z cop.gfx.cz na circleofpower.cz
Odpovědět