Halucinace
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Halucinace
Stává se vám taky že když dostanete halucinace v pvp tak vám to zalaguje ultimu?mě celkem často, přitom pc mam na ultimu dobrej...
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Deacon Frost píše:Chybí ti tam odkaz, to se ti taky nestaváHunter píše:Taky se mi to nestává, ale vypadá to jako fakt dobrá výmluva. Asi se mi to stávat začne. Pokud se mi tedy začne stávat vůbec pvp. Že.

Mne se to taky nestava, ale kdyz uz jsme u tech halucinaci, co trochu zdrazit jejich vykouzleni? Treba na 50 many?

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
pst,dyt tady 90 procent lidi gc nezna :pNycte píše:Ak budes moct pit GC raz za 5minut tak preco nie :pWrall Nightmare píše:Mne se to taky nestava, ale kdyz uz jsme u tech halucinaci, co trochu zdrazit jejich vykouzleni? Treba na 50 many?
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
No prave, ja myslim, ze ty bys to hazel furt, i kdyz by to stalo 50 many. Jen by se snad omezilo to tvoje hazeni halusek 5x do minuty. TMR pridava 60 many, takze bys na tom teoreticky furt vydelal, ptz clovek musi vypit GC. Teda nemusi, ale s haluskama je hrani o dost tezsi, na tom se asi vsichni shodneme.Nycte píše:Ak budes moct pit GC raz za 5minut tak preco nie :p
Wrall Nightmare píše:No prave, ja myslim, ze ty bys to hazel furt, i kdyz by to stalo 50 many. Jen by se snad omezilo to tvoje hazeni halusek 5x do minuty. TMR pridava 60 many, takze bys na tom teoreticky furt vydelal, ptz clovek musi vypit GC. Teda nemusi, ale s haluskama je hrani o dost tezsi, na tom se asi vsichni shodneme.Nycte píše:Ak budes moct pit GC raz za 5minut tak preco nie :p

Edit : nikto ta gc pit nenuti :p
Nycte , strasne si protirecis, proti tobe ani to GC raci nepiju. protoze, vzdy jak vypiju jakejkoliv elixir, tak se nad tebou zjevuje kouzlo Wis Nox:)Nycte píše:Wrall Nightmare píše:No prave, ja myslim, ze ty bys to hazel furt, i kdyz by to stalo 50 many. Jen by se snad omezilo to tvoje hazeni halusek 5x do minuty. TMR pridava 60 many, takze bys na tom teoreticky furt vydelal, ptz clovek musi vypit GC. Teda nemusi, ale s haluskama je hrani o dost tezsi, na tom se asi vsichni shodneme.Nycte píše:Ak budes moct pit GC raz za 5minut tak preco nie :pjj fakt len TEORETICKY a to za predpokladu ze celych 20 sekund nehodim ine kuzlo.A inak haluze vacsinou hadzem len raz na zaciatku potom ich uz nehadzem.Ale kedze ty dostanes haluze zastanes na mieste a zacnes kricat VAN VAN tak je jasne ze ti ich dam znova :p
Edit : nikto ta gc pit nenuti :p
Kazdopadne jsem pro zdrazeni kouzla Halucinace. Necromanceri dostavaji vyhodu nad ostatnima povolanima za malou cenu.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
...aneb dalsi beeeeee topik? tak uz to holt dopada kdyz nekdo umi vyuzit veskerej potencial svyho charu..
tak kdyz zdrazit halucinace tak ja bych zas chtel aby negr mohl nosit gorgety protoze v tom ma nevyhodu oproti ostatnim povolanim!
tak kdyz zdrazit halucinace tak ja bych zas chtel aby negr mohl nosit gorgety protoze v tom ma nevyhodu oproti ostatnim povolanim!
Naposledy upravil(a) Dave Lister dne 31.03.2009 17:49:48, celkem upraveno 1 x.
hemeneks more gadzo vazelina!