je to spis horsi nez lepsi.. prase to neodradi.. spis ostatni si rekniou hm tady musi mit dul.. tady hrajou samy prasata.. du jinam..Napospas píše:Jaký jiný filtr chceš použít? Ideální to není, ale je to lepší než nic.
Zaciatok
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja chodil tiez zaciatok cove a podobne miesta ale vsade PK tak som si to moc neuzil.
Nebyt PK tak som bol 20 hodin v dungoch tomu ver ale uz ma to prestalo bavit stale stracat veci...
Hold som osobne PvE a mam PvE makra a v PvP vyhorim. A ked sme testovali napr moju rychlost kuzlenai s kamosom /lebo sa mi nezdala/ on vykuzlil 2x IJS pokial ja vykuzlil KVF a naopak ja nevykuzlil ani jedno IJS pokial on vykuzlil KVF takze asi tak. Zalezi dost aj od pripojenia.
Nebyt PK tak som bol 20 hodin v dungoch tomu ver ale uz ma to prestalo bavit stale stracat veci...
Hold som osobne PvE a mam PvE makra a v PvP vyhorim. A ked sme testovali napr moju rychlost kuzlenai s kamosom /lebo sa mi nezdala/ on vykuzlil 2x IJS pokial ja vykuzlil KVF a naopak ja nevykuzlil ani jedno IJS pokial on vykuzlil KVF takze asi tak. Zalezi dost aj od pripojenia.
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, ja tam taky prozil mladi. Sice ted kdybych si zakladal novou postavu du rovnou do cechu sparingovat, ale pro NB to bylo dobre misto. Mozna jen stacilo ubrat hodnoty skillu, se kteryma to tam cloveka poustelo nez to rusit.Irenicus píše:zruseni cechu byla jedna velka chyba
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
On asi mysli ty cechy pred tim :p nejvetsi mamon harvičský to stejne bylo u rengů a jejich 300gp aligatori :p . Po změně to už ztracelo docela smysl tam vůbec chodit takže se zrušili bo tam asi nikdo ani nepachlByotch píše:A ze to tam padalo 2x black perl(z tech HC duchu u cleru) a 10gp z prisery ...ooooooo lol.....nehorazny harv dat za hodinu 1K. Ale mas pravdu lepsi je ty hrace vyhnat do cechu kde jich je 15 na 10ti polickach.Night Storm píše:

neexistující stranka
Tak to nevim do jakyho cechu cleru si teda chodil ja mel 100gp z ducha, kteryho slo dat silver war mackou na 3 rany, taky jsem prvni skilly u clera mel bojovky, nebyl problem tam za 2 dny nafarmit na blood kombo (kdo z vas jeste vi co to byly kombo brnka co?
). Na dualu jsem si jeste pekne o patro vis (abych na sebe pekne videl s clerem) trenil alchemku za maga, no proste zalty casy dp, 400 lidi online, pk v prirode, nb v prirode, hlidanej dul, silny sumoni, port svitky pro kazdyho, rang portil z hlavy, menu sumonu ukazovalo jen ty ktere clovek opravdu muze kouzlit, top brnka z level 4 mapek, lvl 5 mapy z fishingu, ada ingoty za 50k ... Nechce nekdo zalozit shard s puvodnim nastavenim dp? 

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Enquea píše:Tak to nevim do jakyho cechu cleru si teda chodil ja mel 100gp z ducha, kteryho slo dat silver war mackou na 3 rany, taky jsem prvni skilly u clera mel bojovky, nebyl problem tam za 2 dny nafarmit na blood kombo (kdo z vas jeste vi co to byly kombo brnka co?). Na dualu jsem si jeste pekne o patro vis (abych na sebe pekne videl s clerem) trenil alchemku za maga, no proste zalty casy dp, 400 lidi online, pk v prirode, nb v prirode, hlidanej dul, silny sumoni, port svitky pro kazdyho, rang portil z hlavy, menu sumonu ukazovalo jen ty ktere clovek opravdu muze kouzlit, top brnka z level 4 mapek, lvl 5 mapy z fishingu, ada ingoty za 50k ... Nechce nekdo zalozit shard s puvodnim nastavenim dp?
Nebylo by to zlý

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
presne tak.. to da rozum, ze za 10gp a 3 regy z jedne potvory tam nepujde ani ten nejvetsi nub..Sejra píše:On asi mysli ty cechy pred tim :p nejvetsi mamon harvičský to stejne bylo u rengů a jejich 300gp aligatori :p . Po změně to už ztracelo docela smysl tam vůbec chodit takže se zrušili bo tam asi nikdo ani nepachlByotch píše:A ze to tam padalo 2x black perl(z tech HC duchu u cleru) a 10gp z prisery ...ooooooo lol.....nehorazny harv dat za hodinu 1K. Ale mas pravdu lepsi je ty hrace vyhnat do cechu kde jich je 15 na 10ti polickach.Night Storm píše:.
moje vzpominky na krasny cech cleru.. duchy, pekne podle obtiznosti.. na toho bossa (myslim modrej) sme dycky sli tak 2-3 a to se jeste stavalo, ze nekdo z nas umrel..

jááá jááááEnquea píše:(kdo z vas jeste vi co to byly kombo brnka co?).

presne tak! uaaa jojo klasikaEnquea píše:(Na dualu jsem si jeste pekne o patro vis (abych na sebe pekne videl s clerem) trenil alchemku za maga, no proste zalty casy dp, 400 lidi online, pk v prirode, nb v prirode, hlidanej dul, silny sumoni, port svitky pro kazdyho, rang portil z hlavy, menu sumonu ukazovalo jen ty ktere clovek opravdu muze kouzlit, top brnka z level 4 mapek, lvl 5 mapy z fishingu, ada ingoty za 50k ... Nechce nekdo zalozit shard s puvodnim nastavenim dp?

No a vsechno fungovalo ekonomika byla myslim ze bez vetsich problemu.. paradni hra.. v cem se stala chyba?

Naposledy upravil(a) Night Storm dne 06.02.2009 12:35:57, celkem upraveno 1 x.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nechci ti kazit iluze, ale port svitky pro vsechny(s 0 pauzou), nebyly v dobe "kombo" brnek ...Enquea píše:Tak to nevim do jakyho cechu cleru si teda chodil ja mel 100gp z ducha, kteryho slo dat silver war mackou na 3 rany, taky jsem prvni skilly u clera mel bojovky, nebyl problem tam za 2 dny nafarmit na blood kombo (kdo z vas jeste vi co to byly kombo brnka co?). Na dualu jsem si jeste pekne o patro vis (abych na sebe pekne videl s clerem) trenil alchemku za maga, no proste zalty casy dp, 400 lidi online, pk v prirode, nb v prirode, hlidanej dul, silny sumoni, port svitky pro kazdyho, rang portil z hlavy, menu sumonu ukazovalo jen ty ktere clovek opravdu muze kouzlit, top brnka z level 4 mapek, lvl 5 mapy z fishingu, ada ingoty za 50k ... Nechce nekdo zalozit shard s puvodnim nastavenim dp?
Tak to my teda iluze kazis, protoze vim jak jsem sel starej shejm v kombo brnku a portil jsem mostikyWilson píše:nechci ti kazit iluze, ale port svitky pro vsechny(s 0 pauzou), nebyly v dobe "kombo" brnek ...Enquea píše:Tak to nevim do jakyho cechu cleru si teda chodil ja mel 100gp z ducha, kteryho slo dat silver war mackou na 3 rany, taky jsem prvni skilly u clera mel bojovky, nebyl problem tam za 2 dny nafarmit na blood kombo (kdo z vas jeste vi co to byly kombo brnka co?). Na dualu jsem si jeste pekne o patro vis (abych na sebe pekne videl s clerem) trenil alchemku za maga, no proste zalty casy dp, 400 lidi online, pk v prirode, nb v prirode, hlidanej dul, silny sumoni, port svitky pro kazdyho, rang portil z hlavy, menu sumonu ukazovalo jen ty ktere clovek opravdu muze kouzlit, top brnka z level 4 mapek, lvl 5 mapy z fishingu, ada ingoty za 50k ... Nechce nekdo zalozit shard s puvodnim nastavenim dp?

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
- Viconia DeVir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Port svitky se nepředělavali zase tak strasne davno :pEnquea píše:Tak to my teda iluze kazis, protoze vim jak jsem sel starej shejm v kombo brnku a portil jsem mostikyWilson píše:nechci ti kazit iluze, ale port svitky pro vsechny(s 0 pauzou), nebyly v dobe "kombo" brnek ...Enquea píše:Tak to nevim do jakyho cechu cleru si teda chodil ja mel 100gp z ducha, kteryho slo dat silver war mackou na 3 rany, taky jsem prvni skilly u clera mel bojovky, nebyl problem tam za 2 dny nafarmit na blood kombo (kdo z vas jeste vi co to byly kombo brnka co?). Na dualu jsem si jeste pekne o patro vis (abych na sebe pekne videl s clerem) trenil alchemku za maga, no proste zalty casy dp, 400 lidi online, pk v prirode, nb v prirode, hlidanej dul, silny sumoni, port svitky pro kazdyho, rang portil z hlavy, menu sumonu ukazovalo jen ty ktere clovek opravdu muze kouzlit, top brnka z level 4 mapek, lvl 5 mapy z fishingu, ada ingoty za 50k ... Nechce nekdo zalozit shard s puvodnim nastavenim dp?
Leda by to bylo tak ze jsem to sel jednou tak a jednou tak
neexistující stranka
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele: