Guildovní hry ceny
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A co by se jako melo dit? Jinak s tim skodikem ti neverimHunter píše:Jeden Mamontce byl ofc od nás. To vám sem klidně napíšem. No a teď jsem teda zvědavej, co se bude dít ;P

Naposledy upravil(a) Mrs.Beanes dne 07.01.2009 21:23:59, celkem upraveno 1 x.
proc by to mel hunter davat nekomu pred nim kdyz nemaji sanci vyhrat ?Mrs.Beanes píše:A co by se jako melo dit? Jinak s tim skodikem ti neverimHunter píše:Jeden Mamontce byl ofc od nás. To vám sem klidně napíšem. No a teď jsem teda zvědavej, co se bude dít ;P. Skodik je od toho, aby vam pomohl dostat se na lepsi pozici. Vy jste na 15 az 16 miste, chytry clovek da skodika guilde tesne pred nim, aby guilda mela sanci preskocit pozici konkurencni guildy.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Jasne mala blondynko :pMrs.Beanes píše:A co by se jako melo dit? Jinak s tim skodikem ti neverimHunter píše:Jeden Mamontce byl ofc od nás. To vám sem klidně napíšem. No a teď jsem teda zvědavej, co se bude dít ;P. Skodik je od toho, aby vam pomohl dostat se na lepsi pozici. Vy jste na 15 az 16 miste, chytry clovek da skodika guilde tesne pred nim, aby guilda mela sanci preskocit pozici konkurencni guildy.
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
ja by som sa spytal skor : preco by im NEMAL dat skodika? :pppKeeper píše:proc by to mel hunter davat nekomu pred nim kdyz nemaji sanci vyhrat ?Mrs.Beanes píše:A co by se jako melo dit? Jinak s tim skodikem ti neverimHunter píše:Jeden Mamontce byl ofc od nás. To vám sem klidně napíšem. No a teď jsem teda zvědavej, co se bude dít ;P. Skodik je od toho, aby vam pomohl dostat se na lepsi pozici. Vy jste na 15 az 16 miste, chytry clovek da skodika guilde tesne pred nim, aby guilda mela sanci preskocit pozici konkurencni guildy.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem jenže především líný člověk. Už jen to, že mámě víc bodů než Kovárna znamená, že se někde stal nějakej error, kterej způsobil naše umístění, které jsem vůbec nezamýšlel ;PMrs.Beanes píše:A co by se jako melo dit? Jinak s tim skodikem ti neverim. Skodik je od toho, aby vam pomohl dostat se na lepsi pozici. Vy jste na 15 az 16 miste, chytry clovek da skodika guilde tesne pred nim, aby guilda mela sanci preskocit pozici konkurencni guildy(lepe se umistit).
Btw napiš si Rasloi o info ;P
A jinak ano. Náš škodík je u Mamonthky přesně proto, protože to bylo jednoduše naprosto jasný. My bychom jim ho tam hodili, i kdyby byli v pořadí za náma. Už jen z principu

Nexios
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
to by bola skoda ne ? principje sice princip, ale mamontka ma vacsi princip, holt som mamonarSir Artuhr píše:Tim chtel basnik rict, ze hunter a jeho noshledi acarus a mulambo to hodi nekomu jen proto aby mu ublizili a nevyhrali:( Ale neboj mi jim to nasi skodikem oplatime!!Mrs.Beanes píše:Nejsem uz mala !!! Nesnasim kdyz mi nekdo rika, ze jsem mala.Sir Artuhr píše: Jasne mala blondynko :p

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Covece ted me tak po dvou dnech napadlo. Ty mas snad neco proti Amonthii? Nebo je tve jednani ciste nahodne? Samozrejme se nechci ptat na podrobnosti, ale nejaky pekny nazorny priklad bych uvital. Predem dekuji za tvou spesnou odpoved.Hunter píše:...Mrs.Beanes píše:...
A jinak ano. Náš škodík je u Mamonthky přesně proto, protože to bylo jednoduše naprosto jasný. My bychom jim ho tam hodili, i kdyby byli v pořadí za náma. Už jen z principu
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
tak co ty ceny???
ja bych navrhnul, samozrejme upominkovy predmet s umistenim..
1. cena Postavit mesto za nejakou mensi cenu nez je na DP webu NEBO rare jezditko s lib. barvou, rare tubu na dve nabiti NEBO krabku+ mortar+ NB mystik dle vyberu
2. Tuba na 2 nabiti s libovolnou barvou+ krabku nebo mortar.
3.krabka nebo mortar
4-8. dvoumistny port nebo baracek za tri sochy
9.- 12. komponent na sochu
13. 13Kbronzu nebo 33K sipek
14- xx. pusu na dobrou noc
co trebas jeste napriklad bednu s artefaktama at si to lide v guilde rozeberou podle sveho.. kazdy clovek by z toho neco mel a nakonec by vlastne nikdo nic nemel
Nez se nekdo zase zacne smat, tak jen pripominam ze tyhle veci byly drive normalne k sehnani v pokladech nebo z nejakeho kvestiku, tak nevidim duvod proc by nemohly byt udeleny v dlouhodobe soutezi jako je tato.
S pozdravem Fazole
ja bych navrhnul, samozrejme upominkovy predmet s umistenim..
1. cena Postavit mesto za nejakou mensi cenu nez je na DP webu NEBO rare jezditko s lib. barvou, rare tubu na dve nabiti NEBO krabku+ mortar+ NB mystik dle vyberu
2. Tuba na 2 nabiti s libovolnou barvou+ krabku nebo mortar.
3.krabka nebo mortar
4-8. dvoumistny port nebo baracek za tri sochy
9.- 12. komponent na sochu
13. 13Kbronzu nebo 33K sipek
14- xx. pusu na dobrou noc
co trebas jeste napriklad bednu s artefaktama at si to lide v guilde rozeberou podle sveho.. kazdy clovek by z toho neco mel a nakonec by vlastne nikdo nic nemel

Nez se nekdo zase zacne smat, tak jen pripominam ze tyhle veci byly drive normalne k sehnani v pokladech nebo z nejakeho kvestiku, tak nevidim duvod proc by nemohly byt udeleny v dlouhodobe soutezi jako je tato.
S pozdravem Fazole
Naposledy upravil(a) Mrs.Beanes dne 11.01.2009 15:17:09, celkem upraveno 1 x.
Taky mi přijde že by to chtělo něco lepšího než jen sošičku stim že si jako blbej 3 měsíce harvil,kupoval vyráběl.Mrs.Beanes píše:tak co ty ceny???
.........
Nevim jak to město to opravdu ne. Jeden obarvenej kun do guildi mi prijde takyy kničemu. A to stejný 2 nabití tuby. Gm mort mi přijde taky kničemu. Ale tak ta krabka by se mohla několikrát ukázat.
Ktomu nějakej ten artefakt, kotel ada, a nějaký to topko do prvních guild a nějaký další věci. Guildy ke konci by možná ocenili deedy na myth a black ingoty a nějakou tu sochu.