1.GM může rozhodnout i jinak než v rámci pravidel, pokud to bude ve prospěch hryPapez píše:1) O tom, o čem jsem psal například já, pravidla příliš neřeší.Skodic píše:Já Ti to řeknu asi takhle, každá hra má Svá pravidla a s těmi pravidly jsi byl seznámen nebo si se měl obeznámit než si na shardu DP začal hrát a tudíž by si je měl dodržovat.
Pokud se Ti pravidla nelíbí a jaká GM na tomto shardu působí, jak se k Tobě chovají, nikdo Tě zde nedrží.
Doporučuji si přečíst pravidla a zamyslet se
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=pravidla
2) A na co by bylo tohle forum? Musíš vycházet z předpokladu, že žádná hra není dokonalá a všechno se vyvíjí. I například prostřednictvím tohoto fora.
2.Rozhodnutí GM jsou pro hráče konečná a neoddiskutovatelná.
Souhlasím, že fora jsou aby se na nich diskutovalo, ale vše by mělo mít hlavu a patu a ne že na první stránce začnu postovat GM KAJ a GM SOFI sou super a GM NONE, kterej mě zavře a nebaví se se mnou je arogant.
A co čekáte že tam s Váma bude diskutovat proč ste u toho PC nebyli nebo že ste se zrovna dělali něco jiného než koukali na UO, jde to udělat tak abych viděl i na UO i třeba na film ( uvedl sem příklad ) a když jdu od PC tak to buď risknu a můžu čekat trest za AFK anebo to raději vypnu.
Prostě za daný prohřešek musím čekat trest.
Spíš než hlasování jestli jsou GM spravedlivá či nejsou bych zavedl diskuzi na úpravu daných prohřešků jak už výše bylo uvedeno, úmyslné kazení hry atd...